If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я, я, кажи сега за тоя турбодизел каква е приказката
ми ква да е ......... смешна!!!
пазарувахме една 146 2.0 ТД (поне така пишеше отзад) отидохме до едно село , видяхме я, аресани и след час вече я бяха докарали в града с уговорка да оставим капаро! Подписахме един предварителен договор платихме ма момчето и тръгваме към нас - колегата я кара аз отпред са перя с мойта и 200 метра преди да стигнем до гаража ни колата първо са взриви и после роди!!! та това е историята момчето излезе свясно върна са и си я взе! та до тук с наща служебна кола ..... няма да е алфа поне за сега!
п.п. Паци ....... сестроооооо ..... в събота ни чакай да пием едно кафе (бира за някой), че ша идваме да си вземаме ремаркето
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Тенкс
В този ред на мисли имам няколко идеи за раздела.
Първо мисля да направим една отделна тема за снимки от срещите,в която да се събират само снимките,а не както досега снимки и коментари на едно.Много по-подредено и удобно ще е за всички.
Като цяло смятам да направим подраздела за срещите в Пазарджик по-подреден и организиран.Едва ли някой обича в къщата му да е разхвълено и мръсно.Така е и тук.Ако ние не си го направим да ни е хубаво няма кой друг да ни го направи.
И надявам се скоро да намеря време да отскоча до Пазарджик,че се забравихме.Поздрави и наздраве!
Тенкс
В този ред на мисли имам няколко идеи за раздела.
Първо мисля да направим една отделна тема за снимки от срещите,в която да се събират само снимките,а не както досега снимки и коментари на едно.Много по-подредено и удобно ще е за всички.
Като цяло смятам да направим подраздела за срещите в Пазарджик по-подреден и организиран.Едва ли някой обича в къщата му да е разхвълено и мръсно.Така е и тук.Ако ние не си го направим да ни е хубаво няма кой друг да ни го направи.
И надявам се скоро да намеря време да отскоча до Пазарджик,че се забравихме.Поздрави и наздраве!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Я, я, кажи сега за тоя турбодизел каква е приказката
за приказката лии??ми ко да ти кажа Пламене,то не моа ги разбера тея хора един път сестрата се е прецакала с тоз дизел, пак и е мазохиска бре па го прави
човек да си купи кола !!!дизел и да низнае дали щте се прибере до тех...........напрово е родила багер през ауспухаа
0884650778 токи4а
ПРОДАВАМ москвич 408 почти като нов е на 3000 клм. реални,колата е с..
ляти джанти 17 ки _гуми бриджестоне потенца с 02 фул позишън
агу.
климатроник /2 зонов/
прозорец и към небето има , абе мноу екстри да не ги изброяваме ся!!
Ася ако се интересуваш за цена пиши ми на лични
0884650778 токи4а
ПРОДАВАМ москвич 408 почти като нов е на 3000 клм. реални,колата е с..
ляти джанти 17 ки _гуми бриджестоне потенца с 02 фул позишън
агу.
климатроник /2 зонов/
прозорец и към небето има , абе мноу екстри да не ги изброяваме ся!!
Ася ако се интересуваш за цена пиши ми на лични
Comment