Аз па от цигулка повече харесвам Широка поляна по високо е и е по красиво , а дибелите барбекюта и ние моем да си носим
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеАз па от цигулка повече харесвам Широка поляна по високо е и е по красиво , а дибелите барбекюта и ние моем да си носимсравнявахме Велинград и цигулка
ама и на широката нема да откажа155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
цяла вечер слушам една и същта песен ПИЕ МИ СЕ ПИЕ МИ СЕЕ, и па ми се пиеее
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАми хяйде малко наздраве декак си бе адаш как е хавата там ?
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАся, при нас има вероятност да се озовем по вашия край през юли, да подишаме малко от чистия Велинградски въздух
Я кажи откъде пресичате Балкана, когато идвате към Варна след дискотека)Балкана по този път е уникален особенно денем,завоите са леки (децата няма да ти повръщат в колата) и най важното не е никак натоварен!!! След 70 км излизаш на Айтос и вече си ловиш магистралата за Пловдив.Единствено 14 км креди Айтос пътя е малко да бабунки ма са го закърпили ние миналата седмица го проверихме
За около 4 часа и малко сте пристигнете в Пазарджик да пием по едно кафе и ша ви изпратим до Велинград
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеПаци ловиш си от Владиславово магистралката за Шумен караш 40 км и кът стъпиш на летището има табелка за Провадия веднага са лепиш за нея и оставаш очарован!Разкошна гледка, хубав път,на Чудните скали също можете да спрете ние задължително спираме (поне да са изплюем)Балкана по този път е уникален особенно денем,завоите са леки (децата няма да ти повръщат в колата) и най важното не е никак натоварен!!! След 70 км излизаш на Айтос и вече си ловиш магистралата за Пловдив.Единствено 14 км креди Айтос пътя е малко да бабунки ма са го закърпили ние миналата седмица го проверихме
За около 4 часа и малко сте пристигнете в Пазарджик да пием по едно кафе и ша ви изпратим до Велинград
Щом ти го правиш за 4 и малко часа, значи моята ще трябва за 3 часа да го вземе пътя, че нали съм с чип и би трябвало да съм с 30% по-бърз и по-яростен...а 155-цата на Наско за колко го прави
Ще се обадя като дойде време да се замъкнем натам_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеПаци ловиш си от Владиславово магистралката за Шумен караш 40 км и кът стъпиш на летището има табелка за Провадия веднага са лепиш за нея и оставаш очарован!Разкошна гледка, хубав път,на Чудните скали също можете да спрете ние задължително спираме (поне да са изплюем)Балкана по този път е уникален особенно денем,завоите са леки (децата няма да ти повръщат в колата) и най важното не е никак натоварен!!! След 70 км излизаш на Айтос и вече си ловиш магистралата за Пловдив.Единствено 14 км креди Айтос пътя е малко да бабунки ма са го закърпили ние миналата седмица го проверихме
и 30 км преди Айтос
амортисьорите и каретата
стават на шиш-кебап ведно
с бъбреците ти ... аааах как ме прееба
миналата годинаAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеА Дюлинския проход пробвали ли сте го скоро как е?
БТВ, надявам се да ме извините за спама, дето правя в темата ви
демек до тука си за 4 часа и половина и това с умерено темпо ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениемахъ махъ
и 30 км преди Айтос
амортисьорите и каретата
стават на шиш-кебап ведно
с бъбреците ти ... аааах как ме прееба
миналата година155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4