Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Банда,
    Отзиви за това местенце ?

http://www.aquapark-varvara.com/

Мисля да го уважа със семейството в началото на август за 4 нощувки.
    Търтея каза че е много хараба.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Банда,

бандюго ич не ми пука каде щте сме ,

па ти колко имааа да черпиш мноооого време ми се губиш , та не те чувстваммтрея да доидеш с един бус шшшуменско
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• ъъъъъъъъъъъъъъъъ.

За черпеното май беше в обратна посока

А и ланчата уж голям багажник много бира събира, ама нали знаеш как е - детска количка, корито за къпане на бебо ще взема, колелото на каката, сгъваемо легло, зимните гуми да имам резервни ( и 4-те) и то място остана колкот за 2 малки шуменски по 330 мл.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Мерси на колегите за това че са се сетили за именния ми ден.В момента съм в тежка финансова ситуация,та в първа удобна възможност ша гледам да се одавим от бира в някоя квартална кръчма

П.П. Бате Токич да са стяга и да ми оправя тавана,че метах гюбеци кат откачено магаре на свинската среща на фирмата,то на земята ми не стигна та на колата са катерих(добре че шибендаха е остискал,иначееееееееееееее )
          Fiat Tipo`93г - EX
          Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
            Мерси на колегите за това че са се сетили за именния ми ден.В момента съм в тежка финансова ситуация,та в първа удобна възможност ша гледам да се одавим от бира в някоя квартална кръчма

П.П. Бате Токич да са стяга и да ми оправя тавана,че метах гюбеци кат откачено магаре на свинската среща на фирмата,то на земята ми не стигна та на колата са катерих(добре че шибендаха е остискал,иначееееееееееееее )
            аааааааа на комшика тии тавана немоа ли да оправа
            те там щте е интересно
            0884650778 токи4а

Comment

• на варвара е мн хубаво аз сяка събота и неделя съм там на плаж
              Lancia Dedra 2.0i Auto '96
              Great Wall Hover 2.8 Tci '08
              Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                Банда,

Наистина е много шукаритетно там,единствения плаж на който се чувствах спокойна да пускам детето си! Детския басейн е екстра, тука сякаш не го видях на снимките има и пързалка до него!А ако не ти хареса палиш колата и след 13 км излизаш на новия басейн на Белово,който е нов и също бил много на ниво!
                п.п. Да знаеш че мноо бири вървят там Токича моиш го викнеш да гледа дацата че капацитета му на пиене е равен на нула
                alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Честит Имен ден,Павка!Малко на патерици,ама...
                  Жив и здрав да си,прав и курав и да изкочиш с някаква алфа вече,време ти е.
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                    Честит Имен ден,Павка!Малко на патерици,ама...
                    Жив и здрав да си,прав и курав и да изкочиш с някаква алфа вече,време ти е.
                    мммба ... за жив - жив е ... за здрав .. ми здрав е ... ама е крив и мек ...
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Мерси за отговорите.
                      Първата събота на август ще бъда там и в неделя си тръгвам.
                      Нарочно гледам да съм през седмицата , че да ми е по -спокойно.

Comment

• Павка честито и от мене малко на патерици ама от сърце.
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Профе , аз имам вила във Варвара , можеше да те уредим там да останеш Но съм на 3000 км. , нямаш късмет Селцето иначе е спокойно , ще ти хареса
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Профе , аз имам вила във Варвара , можеше да те уредим там да останеш Но съм на 3000 км. , нямаш късмет Селцето иначе е спокойно , ще ти хареса
                            Само не моа да разбера ко му са слагаш толкоз на Професора???? Да разбирам ли че него го чувстваш по-близък от нас защото на нас до сега не си ни я предлагал тая вила????

п.п. айде идвай си че малкия ша та смени да знаиш
                            alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                            alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
                              Наистина е много шукаритетно там,единствения плаж на който се чувствах спокойна да пускам детето си! Детския басейн е екстра, тука сякаш не го видях на снимките има и пързалка до него!А ако не ти хареса палиш колата и след 13 км излизаш на новия басейн на Белово,който е нов и също бил много на ниво!
                              п.п. Да знаеш че мноо бири вървят там Токича моиш го викнеш да гледа дацата че капацитета му на пиене е равен на нула
                              се ми се струва че ти ша ги гледаш , па ние шъ помпим бири

кобраа
                              0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                се ми се струва че ти ша ги гледаш , па ние шъ помпим бири

кобраа
                                Ако нещо да са пробваме некой път ааааааа с помпенето на биритеееее
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                                X