If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой мое ли да ми обясни за6то мойда кола според тая статистика дава на 400м по добро време от QV_то при положение 4е до 160км/ч то набира по бързо? http://www.zeperfs.com/duel1015-1.htm
някой мое ли да ми обясни за6то мойда кола според тая статистика дава на 400м по добро време от QV_то при положение 4е до 160км/ч то набира по бързо? http://www.zeperfs.com/duel1015-1.htm
Точно в този сайт е пълно с НЕ вярни неща...
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
начии за пореден път се убеждавам ,че от вас ништу нестааа ебати и пияните винкели,адаш ебати и пустиняка си земи си идваи вече ,а за веското много голем пустиняк сабирал хора на гости у тех на водка а не поканил брат му токи4а .............. ша зема да му изтрия телефона
утре продавам униката 155 и си купувам гоууууф
Па ако вземеш да си вдигаш телефона може и да те поканя
начии за пореден път се убеждавам ,че от вас ништу нестааа ебати и пияните винкели,адаш ебати и пустиняка си земи си идваи вече ,а за веското много голем пустиняк сабирал хора на гости у тех на водка а не поканил брат му токи4а .............. ша зема да му изтрия телефона
утре продавам униката 155 и си купувам гоууууф
Кат си земеш Гоуууууфа са обади да дода да ти сера на капака и под него на две-три места,пустиняк.Ти си са скрил кат некъв шпионин и после от ме не каните,папагал.Да не си забременял та са криеш толкова? Кога ша напраим барбекю с Джони бе бако?
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
павка оти не доиш да ти напълна газо с барут та да си сереш еи така по енерцияя, ко се губа бре скина ми се газо от работа нямам време никаво , ся са ми докарали у нас една кущтинуркаа форд КА.. ли бешее
ГОЛЕМ СЕИВАНТ
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment