Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
    Честито и от мен, аз мисля и аз да се завъртя на някоя среща, ама само да донаглася красавицата, че още не е напълно готова и ще и направя премиера, тъкмо фана се запозная с Токича, че един път дремах до него, видях му колата ама кат не го знаех че е той
    Ми той Токича е много лесен за разпознаване бре ............ един такъв свит, скромен и нисичък.............прилича на дядо Мраз със спукан преден еърбек, по-често се търкаля отколкото да ходи,трудно говори щот заваля ....... ма то туй от бирите и ракиите - ма ние си го обичаме, той е нащо слънце,кът са съблече и всичко засенчва
    аз съм му най-голямата фИенЬкъ
    alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
    alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

• Ася ... сасипа го . Сега къфто е срамежлив , нема и да пише в форума повече ... губим ценен кадър
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
        Ми той Токича е много лесен за разпознаване бре ............ един такъв свит, скромен и нисичък.............прилича на дядо Мраз със спукан преден еърбек, по-често се търкаля отколкото да ходи,трудно говори щот заваля ....... ма то туй от бирите и ракиите - ма ние си го обичаме, той е нащо слънце,кът са съблече и всичко засенчва
        аз съм му най-голямата фИенЬкъ
        Знам че е лесен за разпознаване Напоследък късно вечер редовно го виждам с неговата кола, ама го возят

Comment

• Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
          Знам че е лесен за разпознаване Напоследък късно вечер редовно го виждам с неговата кола, ама го возят
          Ми кат неможе да кара така ще еТошко де си ма моме забили сте се у оня дап по цяла вечер-да не раздават бира за кимур та да помагате на веселинка да изкарва от мазата Пустиняциииии
          155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
          Powered by ...
          sigpic

Comment

• сладур
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

сладур
              баси колко е млааааааааааад тука тц,тц,тц
              ма Тошко ти си бил голям убавец на младини бре ......... да та схруска човек

п.п. Туй на втората и третата снимка аку не е къдревата Сю ша си купа бензинка и то на газ!!!!!

Comment

• ии .. All the king's men ... цялото кралско войнство .. сичкото винкел ..
                е има и леки изключения

Last edited by DiStefano; d.m.y г., 19:52.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  ии .. All the king's men ... цялото кралско войнство .. сичкото винкел ..
                  е има и леки изключения

не не не мога

Comment

• Нещо се нагрубявате тука май

ша ви изтрия ейй
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• чеки деееееееееба таз мама ас нема ме половин ден, и глеи ко сте изписали .. шъ ви шибат мангалите еи

а тва че ме возът вечер оти ма , болят краката бря то шъ е от егиенето сигорно ама ша ви вида и ас вас кат станете на 20 се.............. пил сам само един спраиит пустиняциии

еи го и братаа

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                      Нещо се нагрубявате тука май

ша ви изтрия ейй
                      да бре мои глеи ко стааа тук , ша ги шибат мангалите сичкитее
                      Last edited by toki4a; d.m.y г., 23:11.
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

не не не мога
                        А тука всичко живо е за нобелова награда.Няма такива снимки
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

баси колко е млааааааааааад тука тц,тц,тц
                          ма Тошко ти си бил голям убавец на младини бре ......... да та схруска човек

п.п. Туй на втората и третата снимка аку не е къдревата Сю ша си купа бензинка и то на газ!!!!!
                          те тези бензинки и то на гас ги изкупиха бре ти докът се серевноваваш на баири с беларуса ,,,,, ората не спътт и ас тъ обичъм сестроо

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                          ко праим бре меееееееееееееен изгуби се ,а не си фанал някоия от тепетата??? ама добре добре по добре от колко то от Варна
                          0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                            Гога,не сме се правили скоро такива,а колко хубавооооооооо ни беше малиииииииииииииииии.Спомениииииииииииииииииии ми нахлуват ей така в тиквата на мен нема ред.Пееха се песни ,танци ауууууууууууууууууууууууууууууу.
                            Fiat Tipo`93г - EX
                            Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• а па ас кът Митака нещто от елмЪзъ ша дира каде отиде тоз човек низнъм изгуби се да го ,........туут и брачедъ

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
                              Гога,не сме се правили скоро такива,а колко хубавооооооооо ни беше малиииииииииииииииии.Спомениииииииииииииииииии ми нахлуват ей така в тиквата на мен нема ред.Пееха се песни ,танци ауууууууууууууууууууууууууууууу.
                              това с тиквата ми ареса @!!!!отива тии

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

0884650778 токи4а

Comment

• ако искате мое да спретнем още едно колажче
                                само че първо требе да го полеем

Comment

Working...
                                X