Първоначално публикувано от toki4a
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеПавка каде одиш брееFiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment
-
вчера половината кибик се изгубихте по трасето каде изчезнахте бре155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеМладежки пъпки отварям касичка за фотоапарат. Моя вече издиша!!!
снимките от вчера ша ги видите през крив макаронКакво му стана на хапаратчето?
Разбрах,че вчера е имало силно присъстие на пазарджишките алфистиAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеЗащо така бе какаКакво му стана на хапаратчето?
Разбрах,че вчера е имало силно присъстие на пазарджишките алфисти
Верно присъствието наистина беше на ниво
ма си закарах апаратчето във Варна и явно е глътнало пясък от плажните снимки и сега обектива отказва да се отвори???alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЧе го отворим с отвертка !
п.п. Снимкиииииииииииии ............ може би за последно......... келеши стегнете се знаете къде живея кът минавате покрай нас пускайте по някой лев в пощенската кутия ........... кой даде повече ша му пускам само най-хубавите снимки
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениече го отвориш ти ........... на теб друго освен ножица и машинка за подстригване - би стояло неестествено в ръцете ти
п.п. Снимкиииииииииииии ............ може би за последно......... келеши стегнете се знаете къде живея кът минавате покрай нас пускайте по някой лев в пощенската кутия ........... кой даде повече ша му пускам само най-хубавите снимки
Работата отива на корупция тукаAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение......... келеши стегнете се знаете къде живея кът минавате покрай нас пускайте по някой лев в пощенската кутия ........... кой даде повече ша му пускам само най-хубавите снимки(и мойта кола най-много
)
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеЗа пари... трудно, от мен мога да ти дам за временно ползване мойто фотапаратче. Пък ти ще ми обещаеш повече мен да снимаш(и мойта кола най-много
)
Внимавай че как лъже . Лелеееекато дърта циганка, че и повече.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениевеееднага ше се коригирам ...
последния 3-ти ред да се коригират с некви по-интересни сними
че много сериозно стоят на фона на горните 2 олигофренски
Заболя ме корема
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЧе го отворим с отвертка !и ас имам гаечен 36
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment