If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За пари... трудно, от мен мога да ти дам за временно ползване мойто фотапаратче. Пък ти ще ми обещаеш повече мен да снимаш (и мойта кола най-много)
веднага да си изтриеш поста, тамън бях убедила мъжо колко жизнено важно се нуждая от нов фотоапарат и изведнъж ми сервира,че проблема ми бил разрешен ......... сега ако знаеш колко манджи тряя да сготвя за да го излъжа пак смятам тая седмица да та наема за домашна помошница
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
веднага да си изтриеш поста, тамън бях убедила мъжо колко жизнено важно се нуждая от нов фотоапарат и изведнъж ми сервира,че проблема ми бил разрешен ......... сега ако знаеш колко манджи тряя да сготвя за да го излъжа пак смятам тая седмица да та наема за домашна помошница
хихихихиихихихихиихихих
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Още по-добре за теб! Като дойда и ти помогна в домашната работа, а пък за готвенето да не говорим, ще се хване за главата. Сам ще се убеди колко си му ценна и какви неща си правела без той да забележи. А фотоапарат ще ти вземе като подарък от благодарност, така че недей да ма биеш
Аз предлагам да отремонтираме твоя апарат . С адаша ще го оправим , той ще ти го боядише , Весо ще сложи нова дюза и ще му зачисти дебитомера Ще е пушка
Още по-добре за теб! Като дойда и ти помогна в домашната работа, а пък за готвенето да не говорим, ще се хване за главата. Сам ще се убеди колко си му ценна и какви неща си правела без той да забележи. А фотоапарат ще ти вземе като подарък от благодарност, така че недей да ма биеш
наи мноо ви удари по един винкелл
---------- Post added at 04:30 ---------- Previous post was at 04:28 ----------
донеси го в офиса
ще го оправим
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Бе някакви изненади тука слушам-някоя легенда май ще свети по-добре от днес,а?Честито на пе4илившия !Ваклине честит ти първи пост бреи браво за изненадата
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4