Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пазарджик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още се чудя , но по тоя разбит път едва ли ще ида ... Що се нагрубявате така лошо бе
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Момци и аз се чудя за феста мнооооого ми се ходи , ама ако пътя е толкова разбит нема си троша колата сега я.
      Много ли е лош пътя не съм ходил по тоя маршрут и не го знам къв е пътя.
      А навигацията ми чертае маршрут през стара загора , за тоя път ли става дума ,че е лош.
      От другаде нема ли от къде да се мине.
      Я споделете с мене
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Съмнява ме да е чак толкова зле пътя.До Стара Загора е магистрала,а E85 през Шипка едва ли ще е чак толкова лош,след като е един най-използваните проходи.Токата е минавал най-скоро от там май,да сподели той как е.
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
          Съмнява ме да е чак толкова зле пътя.До Стара Загора е магистрала,а E85 през Шипка едва ли ще е чак толкова лош,след като е един най-използваните проходи.Токата е минавал най-скоро от там май,да сподели той как е.
          ми аз минавах в понеделник и да ви кажа не е в цвету6то здраве ама става 155 номер добре понася дупките
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Здравейте колеги . Вчера бях закъсал със служебната кола ( един УАЗ ) и докато си чаках да ми оправят колата в сервиза на Стоян , за ел. услуги , спря една много лачена 156-ца ТС , сива на цвят ,с черна лента на предния капак. И си викам ,я колега , че и със стикер на форума , та се опитах да го заприказвам и той нашия ваобще не ме отрази . Май самочувствието му беше прекалено голямо , а до колкото знам ние алфистите сме с отворени сърца. Та ако го видите това гъзенце му пратете мн поздрави и да се научи малко на обноски ... елементарни поне за него.
            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
              Здравейте колеги . Вчера бях закъсал със служебната кола ( един УАЗ ) и докато си чаках да ми оправят колата в сервиза на Стоян , за ел. услуги , спря една много лачена 156-ца ТС , сива на цвят ,с черна лента на предния капак. И си викам ,я колега , че и със стикер на форума , та се опитах да го заприказвам и той нашия ваобще не ме отрази . Май самочувствието му беше прекалено голямо , а до колкото знам ние алфистите сме с отворени сърца. Та ако го видите това гъзенце му пратете мн поздрави и да се научи малко на обноски ... елементарни поне за него.
              не се сещтам за такъв в пз , но ако го видя считаи че е нагрубенн много поздрави на БУРГАЗЛИИИИ.

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Умен, ууумен! требе да се видиме да споделиш как поддържаш форма- на челна стойка ли спиш, гинко-билоба ли пиеш, бацаш ли се, смъркаш ли....
              КРОТЪК КРОТЪКК

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
              ми аз минавах в понеделник и да ви кажа не е в цвету6то здраве ама става 155 номер добре понася дупките
              то е ясно за този номер кво моиии

а ти за шипки ли беше тръгнал та си минавал от там ,се си мисля че щте земеш докараш некои ..щтъркелл

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

на връщтане си земи от шипката биволско мляко ,. да ти порасне телевизора ощте малко
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Мерси
                П.С градът ви е много красив и евтин .Идеален за почивка , а правите улица , са направо мечта особенно към Ветрен .

Comment

Мерси
                  П.С градът ви е много красив и евтин .Идеален за почивка , а правите улица , са направо мечта особенно към Ветрен .
                  бате ти де не караш една 166

с прагове
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение

с прагове
                    То да бяха само праговете... С тези джанти, как са те пуснали да си тръгнеш с тях
                    P.S. Много ти е красива
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• За жалост не имам си една 145 жтд , но забелязах , че си имате хубави екземпляри

Comment

• ндам .. има една 166 сива дето спира на Стамболийски
                        адската оптика и е направена ...
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Да , хубава е колата Гога , най-прекия път е през Пловдив , през Карлово и Шипка . Така ... от Калояново до Баня пътя е в ремонт , и се минава през Хисар . Като идем до Шипка , има ремонтни дейности но не е страшно . Цялата южна страна на Шипка е в ремонт . На места има не просто дупки , а просто няма настилка . Другия вариант за каране , е през Троян - Кърнаре . Пътя ни се удалжава май малко , но не е много страшно . Колега от Бургас май го мернах някаде Аз съм с жълта 145
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Здравейте колеги . Вчера бях закъсал със служебната кола ( един УАЗ ) и докато си чаках да ми оправят колата в сервиза на Стоян , за ел. услуги , спря една много лачена 156-ца ТС , сива на цвят ,с черна лента на предния капак. И си викам ,я колега , че и със стикер на форума , та се опитах да го заприказвам и той нашия ваобще не ме отрази . Май самочувствието му беше прекалено голямо , а до колкото знам ние алфистите сме с отворени сърца. Та ако го видите това гъзенце му пратете мн поздрави и да се научи малко на обноски ... елементарни поне за него.
                            Koлега, видях те, и те чух, ама не разбрах добре за кво иде реч,за това очаквах като слезеш да ми кажеш за какво иде реч, далеч не съм надут, даже чаках да ме заприказваш ама Видях, че няма друга алфа и за това пък аз се спрях да те заприказвам, днеска пръснахме и другата лента и смея да кажа, че стана жестоко

Иначе добре огледах УАЗ-а, ама толко нов ли е напраил белята И видях, че братята руснаци са предвидили да киснеш по всякакви пътища да го правип след като са му монтирали лампичка да ти свети при отворен капак

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение

с прагове
                              а ти бате .ко караш???снощти те видях с един ЗЕТОР ти ли бешее
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Другарчета, не знам за ИталФеста какво мислите, но ще е хубаво да се съберем в една голяяяяяма колона - и ние малко шаш да направим по пътищата родни
                                Шипка и аз чух че е в ремонт от южната страна (наистина беше време да започне), и ако ще сме много коли, ще е кофти да се минава от там. Прохода Троян-Кърнаре е доста по-спокоен в събота и неделя (няма много камиони), и лошата настилка е само на две-три места за по 300-500м.
                                Предлагам да обсъдим някакъв вариант да се съберем групите от ПЗ и ПЛД (че ще има присъствие и от СФ), и да стиковаме пунктовете за събиране. Софийската група ще минава по Хемус, така че след Троян можем да се съберем и с тях нейде. Малеее, ма ще е сложно за организиране ...
                                Давайте идеи !
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X