If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та той беше едно от главните ппиянстващи лица ве,Оги.Виждал ли си Токи4а с прозрачните очи кат сложи и е дзвер,кат апне и мотиката та спре и да говори става меееееееееееееееееееееееееееед.Аре живи и здрави и повече такива сбирки кат съботната да има.
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
кака Ванче убаво,че си те зима навреме иначе са беше одръвил кат бустанско плашило,пустиняк.И съм та питал 100 пъти поне-кат не моа плаваш,от флаваш,мойто момче (В кръга на шегата си драскаме тука).Днес на бате Оги ударената кола стана донор на мойто дзверче-Типото ше е със салона на 145 1.7 16В Бксер.Оставих салона на пране,само задната седалка ше трябва да и издиря чупурягата дето я снажда,щото мойта е цяла а онази е на две части,а на първо четене имаме съвпадение на 100%.Утре Типото(живи и здрави де и Бога с нас) трябва да излезе от бокса.Стискайте палци да ми се наредят и финансовите въпроси и ви чака същата събота като миналата.Остава само да си издиря и прагове от КуВе-нце,та да довършим боди работата.Айде със здраве,младежта.
а бе хора колата не6то не работи как трябва пуши някав сиво бял дим а не бара антифриз и като даде6 на място рязко газ и се зачудва и тогава се изфорсира и препуква малко а това днес вчера нищо и нямаше идеи
Lancia Dedra 2.0i Auto '96
Great Wall Hover 2.8 Tci '08
Alfa Romeo 155 1.8 8v '94
а бе хора колата не6то не работи как трябва пуши някав сиво бял дим а не бара антифриз и като даде6 на място рязко газ и се зачудва и тогава се изфорсира и препуква малко а това днес вчера нищо и нямаше идеи
маиче, иска доктор!!! ,познавам един такъв лекоо
е къдръво момчето ,ама е наи добрия ми ученик
ас се оттеглих оставих всичко на него,млад е и нема акъл в главата ичч....
абе ,.ОБАДИ СЕ НА ВЕСКОТО
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment