...имам лекото съмнение, че повечето колеги имат по-голям "разход" на алкохол, отколкото колите им .за гориво ... хи хи хи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пазарджик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение...имам лекото съмнение, че повечето колеги имат по-голям "разход" на алкохол, отколкото колите им .за гориво ... хи хи хитва не са ора а, АЛКОХОЛИЦИ каде ли си купих и ас алфа та ма напраииа тоталка и мене
щто бре на брата жълтия турбо дизел он неговата е икономична като него бе тя горяла ощте нафта от миналия ИТАЛФЕСТтои и Веското толкова пие ,, пил,, пил бира ...МММММММММММ а го видя ся зимния сезон как щте е,.. се щте ходи като ..... камшик
а ас сабахленнта като се сабудих имаше 2 ма такивана тавана
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Аз искам да питам за между другото.. за един мой дразнещ проблем... Ремъка на климатика ми пресвирва доволно. Като го пусна да работи още по-зле става, като позагрее намалява , но все още ме дразни как звучи като няква каруца и мисълта ми е дали само при мен е така или е нормално за сезона ,въпреки ,че не съм забелязал епидемия освен на птичи грип ...
ше съм много благодарен ако някой сподели ориентировачна цена !
Мерси !sigpic
BMW e39 525tds PA4492BH
Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Comment
-
Първоначално публикувано от v1play3r Покажи съобщениеАз искам да питам за между другото.. за един мой дразнещ проблем... Ремъка на климатика ми пресвирва доволно. Като го пусна да работи още по-зле става, като позагрее намалява , но все още ме дразни как звучи като няква каруца и мисълта ми е дали само при мен е така или е нормално за сезона ,въпреки ,че не съм забелязал епидемия освен на птичи грип ...
ше съм много благодарен ако някой сподели ориентировачна цена !
Мерси !
и около 10 мин му е смяната!Last edited by to6ko; d.m.y г., 23:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАбе некой да ми е виждал колата ?
---------- Post added at 05:18 ---------- Previous post was at 05:16 ----------
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениепистов ремък му се вика колега цената му е около 35 лв
и около 10 мин му е смяната!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеУУ пустиняк , кви ниви та гонат бе , аз да не карам 155-ти номер да хода да ораAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеУУ пустиняк , кви ниви та гонат бе , аз да не карам 155-ти номер да хода да ора
а онзи отдолу и тои се или ама ....
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениемиииииииии ас бензинов трафторрр не сам виждал досега ,не че нема АМА ...........
а онзи отдолу и тои се или ама ....
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
а тииииииии колко зимаш на деккър момченцее/??Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениетакаааа кат ти гледам летището отгоре и безплатно ште мина .. нали си наше момче .. нема да се излагаме ..
---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеаидееееееееееееееее а как ти се струва да те мина по летищтето само ,чеееееееее отдолуу с онзи хангар дето се ти е отворен ,от как си жина низнам мое и с 200 да влезна....
---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
Пафката мое да ти помогне по принцип щот гняви сичко с пулс .. ма сигурно ше иска той да паркира в твоя хангар ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
Comment