Първоначално публикувано от vegatta
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добре дошли в Пазарджик
Collapse
X
-
Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 14:47.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщениеМалко снимки от една яка вечер , само който е бил знаеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
чаве нанмайси феродо
кидс донт хев abs
А бе немаме пропуск който е дошъл си е тръгнал с глава под мишница !На бащата виното е ...............
Имаме още една жертва предния месец Никола Николов беше по нашия край за риба ама остана и за през ноща , беше страшно
Очакваме поредните жертви .... елате ако ви стиска и си мислите че можете да пиете деВреме е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщениечаве нанмайси феродо
кидс донт хев abs
А бе немаме пропуск който е дошъл си е тръгнал с глава под мишница !На бащата виното е ...............
Имаме още една жертва предния месец Никола Николов беше по нашия край за риба ама остана и за през ноща , беше страшно
Очакваме поредните жертви .... елате ако ви стиска и си мислите че можете да пиете де155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Днес за малко ни се измъкна поредната жертва , но ми обеща че другия път ще нагласим скарата ........Няма да кажа кой си щото си първия изтърван срам и позор за нас, но помня какво ми обеща масата от мен.
А показах снимките ха хондата на моята жена - вече е нейнаВреме е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Comment
Comment