Известие
Collapse
No announcement yet.
музика
Collapse
X
-
-
Добър вечер, господа, как сте днес? Май ме е ударила щуротията, та реших, за всекиго по нещо, доколкото мога, да се справя. И така:
1. Def Leppard - Blood runs cold; Да живее рока.
2. Румяна Попова - Сите девойчиня; Наздраве момци, нищо, че е средата на седмицата.
3. Cypress Hill - Insane in a brain - голямо парче, признавам.
4. The Kelly Family - Mystic Knights; за всички, които горното не им харесва.
5. Mozart - Turkish March; Класиката си е класика.
6. Casablanca - последната. Един негър я пее, с дрезгав глас, пич е, харесва ми изпълнението.
До утре, успешен ден.
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщениеДобър вечер, господа, как сте днес? Май ме е ударила щуротията, та реших, за всекиго по нещо, доколкото мога, да се справя. И така:
1. Def Leppard - Blood runs cold; Да живее рока.
2. Румяна Попова - Сите девойчиня; Наздраве момци, нищо, че е средата на седмицата.
3. Cypress Hill - Insane in a brain - голямо парче, признавам.
4. The Kelly Family - Mystic Knights; за всички, които горното не им харесва.
5. Mozart - Turkish March; Класиката си е класика.
6. Casablanca - последната. Един негър я пее, с дрезгав глас, пич е, харесва ми изпълнението.
До утре, успешен ден.)))))а бе ще взема да си сипа нещо най накрая!.. Несам барал с години а как ми са пие!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениебатко ти ма разглоби)))))а бе ще взема да си сипа нещо най накрая!.. Несам барал с години а как ми са пие!!
И така, момци, да сме живи и здрави, преборихме още един ден, днес даже е и празник, така че:
Bon Jovi - Put the Boy Back on Cowboy.
Наздраве, ние от Пазарджик сме най-, във всяко едно отношение.
Comment
-
-
-
Comment