Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ние сме с амфибии не ни бърка дъжда добре беше
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
      Ние сме с амфибии не ни бърка дъжда добре беше

твойта гълташе вода отпред зад десния калник ама разбрахме че тухлата е виновна и сега ще и го върнем на гадната тухла ще я счупим др седмица да нет те ядосва повече или май на крадците на решетката трябва да счупим ръцете

П.П.....а бе людмил що го удари отпускар
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Аз викам да счупим ръчичките на копеленцата дет крадат и трошат ришетките.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• бая трошене ще пада
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• И аз предлагам да решим нещата с бой
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

И аз предлагам да решим нещата с бой
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• и аз пострадах но не чак толкова снощи нагоре към лозенка дето са шахтите едната отскочи и ми прасна калника та сега съм леко изкривен и още по-ужулен
                  май скоро ще трябва да удрям една нова боя
                  Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                  Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                  Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                    и аз пострадах но не чак толкова снощи нагоре към лозенка дето са шахтите едната отскочи и ми прасна калника та сега съм леко изкривен и още по-ужулен
                    я вземи удари една п...ка майна на общината да вземат да си оправят шахтите
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                      и аз пострадах но не чак толкова снощи нагоре към лозенка дето са шахтите едната отскочи и ми прасна калника та сега съм леко изкривен и още по-ужулен
                      Добре дошъл в отбора
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Добре дошъл в отбора
                        мите ти ходи ли да я огледат в Булстрат
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• не съм не ми се занимава нищо няма да ми дадът пък питах един милиционер той ми каза 4е ми трябва протокол
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Днес май малко позакъснях
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Днес май малко позакъснях
                                МНОГО ЗАКЪСНЯ
                                ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
                                X