If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опаа групата какви ги вършите? Аз липсвам за известно време, че съм в Гърция от 1 месец...
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Не временно зависи от бачкането, че няма туристи и хотелите се ослушват може да си дойда без време.Иначе всичко 6 цъкам яко за риба Пък за гъркините.. те големи косатки Поздрави
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
myato не ти свети втората крушка от ляво на дясно на третия стоп
Знам, ама ме мързи да разглабям само заради нея, а в неделя и един кос пресече непрвилно при скорост над 120км/ч и го извадих на жулиени от решетката, та и нея трябва да сменя, че се позакърши.
Играеш немци в тил по тъмницата?
не е много разглабяне, но като го мързи човек е така и на мен ми се случва често, а пък тези косове мръсни да внимават къде летят, че сега решетка трябва да търсиш.
Немци в тил играя непрекъснато, пък и беше светло по обяд /мързеше ме да си бъркам в джоба за телефона иначе удобно те задържа светофара за снимка/
Абе аз викам, че ме мързи, но по-скоро ми е приклопало, щото с ремонта в къщи съм на средата на нищото, а на работа ми трупосаха едно мрътво желязо, дет и инженерите го гледат кат паднало от Марс и никой не знае кво да го прави, как функционира и се програмира, а от мен искат съдови изследвания да правя на него
Comment