Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На -15 градуса почват да светкат и гаснат като коледни лампички. Но ще видим...

Comment

• При голям студ и като не може да достигне температура на двигателя дълго време светва моркова, но това е нормално.Миналата година на всички светеха.Записва грешка в температурен датчик или нещо такова, не си спомням точно, но към -20 го прави, надявам се да не става скоро толкова
      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
        При голям студ и като не може да достигне температура на двигателя дълго време светва моркова, но това е нормално.Миналата година на всички светеха.Записва грешка в температурен датчик или нещо такова, не си спомням точно, но към -20 го прави, надявам се да не става скоро толкова
        От както съм сменил термостата първата зима, като купих колата, никога не ми е светкала повече по температурни причини, независимо колко е студено.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• и аз смених термостата първата година и нямах температурни проблеми, но миналата година сякаш беше прекалено студено
          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Първоначално публикувано от Vlado A. Покажи съобщение
            На -15 градуса почват да светкат и гаснат като коледни лампички. Но ще видим...
            Днес сутринта караше зад нас това е 166 та на зет ми . При нас до сега нее светила дюзата може да има и разлика заради егра
            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

• на мен за трети път ми се налага да го сменям тоя термостат но за сега не съм оставял да ми светне морковчето...
              Алфист от 1982година до сега

Comment

• Бах мама му и поледица
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• да ужас е ходих до баумакс и купих промишлена сол да наръсим пред входа
                  156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

• Плевен, Плевен, град прочут ...
                    Тая година не знам дали и за празниците ще успея да се прибера ...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• днес колата беше покрита с лед като яйце
                      _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                      156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Абе неделята я опуснахме, че вече късно, ама какво ще кажете да си чукнем една среща тия дни?
                        sigpic Обичам кифли!

Comment

• Първоначално публикувано от Veronica Покажи съобщение
                          Абе неделята я опуснахме, че вече късно, ама какво ще кажете да си чукнем една среща тия дни?

само кажи кога
                          _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                          156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Аз изчезвам на 26-ти, ако искате утре през деня? В краен случай може и на 26-ти около обяд
                            Тъй като незнам какъв е реда тук, а и нямам други ангажименти, кажете вие час и място
                            sigpic Обичам кифли!

Comment

• то мястото е ясно, паркинга на хотел Кайлъка, въпроса е желаещи дали ще има
                              _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                              156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Ми до тук сме двама, но колкото повече, толкова повече....както е казал Мечо Пух
                                Ако 25-ти е проблемен, какво ще кажете, например, за 26-ти, 13часа?
                                sigpic Обичам кифли!

Comment

Working...
                                X