If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снощи ми казаха чре сте се сбирали ама в Плевен кат нямам нет и не моа да скивам форума , аре другата неделя ако има сбирка съм там сус 164ката даже мойе да друннете една жица 0883361957
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
еми значи колеги ще се видим в кайлъка малко да реаздуем лафа за Алфите и нека да покайем на германците кое е подобро
То само като се замисля италиянците колко титли за автомобили на годината са получавали....Мисля че хора, доста по компетентни от нас са оценили италиянското качество,комфорт и красота Това е все едно да сравняваме кон с магаре
да сравняваш Голф и Алфа е се едно да сравняваш конска каруца с Боинг 747 хах а тва че италянците имат титли и германеца Михаел Шумахер тества Фиат Браво никои не го ебе в БГ , Голфаджиите са като коне с капаци- голф и само голф
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
еи колеги ако искате таиа седмица да се саберем някаде изван града напримерно некаде по патя за ловеч и те да могат да доидат или некаде на друго място или пак ша бадем в каилъка
Comment