Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• има само един проблем....,че няма каде да си спираме колите отозад на барата е винаги пълно
    ALFA 147 1.6

Comment

• Да не забравите НЕДЕЛЯ в 14:00 пред хотел Кайлъка
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Там сме
        Alfa romeo 145

Comment

• ас и тая седмица ще пропусна ремонтчето е кам края но чак във вторник ще сам на линия и междо другото да се оплача ремонта и подобренията ми стапиха на точно 1100 лева и алфичката си остава вечно моия е това не е толкова лошо все пак
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• бобак бяхме се наточили да я видим тая алфа в неделя ама айде ще изчакаме до другата,ако искаш ела поне ни подхварли какво да очакваме...
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• абе и ас не знам какво да очаквам ама за 1100 лева ше баде нещо яко ама парво требва лакичко 2000-3000 км и после ще видим очаквам колата да е 6 пак ще видим
              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• вие ме утрепвате, ебати организацията имате(в добрия смисъл).Карате ме да запаля Реното и да доида да ви видя......

Comment

• Първоначално публикувано от morrty
                  вие ме утрепвате, ебати организацията имате(в добрия смисъл).Карате ме да запаля Реното и да доида да ви видя......
                  Че върви бе, колега, кво кат си с рено, питай Декс на първия опит за среща как бяхме .
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от morrty
                    вие ме утрепвате, ебати организацията имате(в добрия смисъл).Карате ме да запаля Реното и да доида да ви видя......
                    Колега ми събираи ги твойте съграждани (алфисти) и ни елате на гости 30 км са 10 мин път нищо работа
                    Alfa romeo 145

Comment

• не става само със сабиране трябва и малко любов към марката
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• любов много,пари малко-лоша работа,ама ние сме корави и се оправяме някак си.Може тая неделя да се разходя до Плевен,но не обещавам.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23383
                          айде през юни сме в Търново,живот и здраве
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ко става вие го забравихте май тоя форум
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• не съм го забравил форума ми трябва да карам бабичката в бокса утре за смяна на карета че съм ги разбил и си е* мамата та дано ме сгласят
                              Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                              Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                              Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• тая неделя ?
                                Alfa romeo 145

Comment

Working...
                                X