If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги снощи беше готино събиране посмяхме се наволя после покарахме малко с боби на картинг пистата браво ще почнем по често да ходим при ицо ама ще си плащаме занапред
Колеги снощи беше готино събиране посмяхме се наволя после покарахме малко с биби на картинг пистата браво ще почнем по често да ходим при ицо ама ще си плащаме занапред
понеже се предтсви добре снощи ти измислих 3 нови наказания пак по 10
1-во 10 голи мадами да те накажат с бич
2-ро 10 159-ки,ГТ-та и Брери да караш
3-то 10 бири да изпиеш от нас
избирай си
ами май си избирам 2-рото че,не се знае мацките кви ще са може да са някои ЕДЪР КОКАЛ и да боли,пък с 2-рото ще ми ДОСТАВИ УДОВОЛСТВИЕ ДА ГИ КАРАМ И ЩЕ СИ НАМЕРА 10-ТЕ МАЦКИ ПО ЛЕСНООО.... ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИИИИ....
С Людмил може и да не се засичаме на други места ама на гонките винаги сме на линия утре евентуално може да се чуем за по едно кафенце иначе неделя на линия
аа Dude къде се изгуби обади се ако искаш утре за термостата
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Момчета, не знам дали някой от вас ме помни. Идвах ви на гости след събора във Велиоко Търнова. По онова време някй от вас беше ходил в Турция. След няколко дни възнамерявам да прекосим цяла Турция с Алфата. Отиваме до Мерсин (югоизточна Анатолия - отиване и връщане 3000 км). Дано успеем да се върнем читави. По-конкретно ме интересуват винетките: има ли ги, колко струват и за какъв период се издават. Благодаря на този, който знае от опит и ми се обади.
Ние също снощи правихме готино ИХУ. Може да ни се порадвате http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...t=27211&page=3
Браво бобак Аве Цезаре
Диде помогни на нашия познат колега от Варна ако знаеш как стои въпроса с винетките де
Колега няма ли пак да ни дойдете на гости браво за предприемането на такава мащабна екскурзия
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
ЗДРАСТИ И ОТ МЕН НА КОЛЕГАТА ОТ ВАРНА,ВСЕ ОЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ В НЕДЕЯ В 15 часа,МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО СЕ ВИДИМ ОТНОВОПРИЯТНО И БЕЗАВАРИЙНО ПЪТУВАНЕЕ..И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ АЛФА ФЕНОВЕ ОТ ПЛЕВЕНСКАТА ГРУПА
Аз ходих на турция колега ама с автобус и не знам нищо за тяхните винетки ,иначе пътищата са горе долу добре кипят много ремонти ,но не са много натоварени и съм сигурен, че ще ти хареса,бензина е скъп(и нафтата) имай го в предвидБезаварийно каране и много емоции ти пожелавам
Comment