Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги снощи беше готино събиране посмяхме се наволя после покарахме малко с боби на картинг пистата браво ще почнем по често да ходим при ицо ама ще си плащаме занапред
    Last edited by FreeStyler; d.m.y г., 13:05.
    Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
      Колеги снощи беше готино събиране посмяхме се наволя после покарахме малко с биби на картинг пистата браво ще почнем по често да ходим при ицо ама ще си плащаме занапред
      Людмиле виж ко си написал с БИБИ
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Сичко е оправено
        Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
          Ицеее измислих ти 10 нови наказания

понеже се предтсви добре снощи ти измислих 3 нови наказания пак по 10

1-во 10 голи мадами да те накажат с бич
          2-ро 10 159-ки,ГТ-та и Брери да караш
          3-то 10 бири да изпиеш от нас

избирай си
          ами май си избирам 2-рото че,не се знае мацките кви ще са може да са някои ЕДЪР КОКАЛ и да боли,пък с 2-рото ще ми ДОСТАВИ УДОВОЛСТВИЕ ДА ГИ КАРАМ И ЩЕ СИ НАМЕРА 10-ТЕ МАЦКИ ПО ЛЕСНООО....
          ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИИИИ....
          ALFA 147 1.6

Comment

• Само така Ице и аз бих го предпочел тва "наказание"
            Поздрави и от мен и да не забравите за неделята еи
            Алфист от 1982година до сега

Comment

• С Людмил може и да не се засичаме на други места ама на гонките винаги сме на линия утре евентуално може да се чуем за по едно кафенце иначе неделя на линия
              аа Dude къде се изгуби обади се ако искаш утре за термостата
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• утре в колко часа ще се събираме
                алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• 15:00
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                    15:00
                    И АЗ СЪМ ЗААА....
                    ALFA 147 1.6

Comment

• http://vbox7.com/play:e93e6be4
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Турция

Момчета, не знам дали някой от вас ме помни. Идвах ви на гости след събора във Велиоко Търнова. По онова време някй от вас беше ходил в Турция. След няколко дни възнамерявам да прекосим цяла Турция с Алфата. Отиваме до Мерсин (югоизточна Анатолия - отиване и връщане 3000 км). Дано успеем да се върнем читави. По-конкретно ме интересуват винетките: има ли ги, колко струват и за какъв период се издават. Благодаря на този, който знае от опит и ми се обади.
                        Ние също снощи правихме готино ИХУ. Може да ни се порадвате
                        http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...t=27211&page=3
                        Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 17:39.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                          Браво бобак Аве Цезаре
                          Диде помогни на нашия познат колега от Варна ако знаеш как стои въпроса с винетките де
                          Колега няма ли пак да ни дойдете на гости браво за предприемането на такава мащабна екскурзия
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Сигурно ще прескоча след като се върна от Турция. Сбирките са все така всяка неделя, нали?
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• ЗДРАСТИ И ОТ МЕН НА КОЛЕГАТА ОТ ВАРНА,ВСЕ ОЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ В НЕДЕЯ В 15 часа,МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО СЕ ВИДИМ ОТНОВОПРИЯТНО И БЕЗАВАРИЙНО ПЪТУВАНЕЕ..И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ АЛФА ФЕНОВЕ ОТ ПЛЕВЕНСКАТА ГРУПА
                              ALFA 147 1.6

Comment

• Аз ходих на турция колега ама с автобус и не знам нищо за тяхните винетки ,иначе пътищата са горе долу добре кипят много ремонти ,но не са много натоварени и съм сигурен, че ще ти хареса,бензина е скъп(и нафтата) имай го в предвидБезаварийно каране и много емоции ти пожелавам
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X