Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идеята не е лоша ама аз незнам дали ще съм свободен
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
      Идеята не е лоша ама аз незнам дали ще съм свободен
      Митак стига с тия пичета айдии с нас а по темата идеята е идеална само дано малкооо да напече в неделя да направим една готина разходка ПОздрави на всички
      Alfa romeo 145

Comment

• Добре тогава неделя на Ловеч То няма тука само мойта пичетата останаха на Свищокио
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
          Добре тогава неделя на Ловеч То няма тука само мойта пичетата останаха на Свищокио
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• до ловеч ама от къде ще се тръгне
            Алфист от 1982година до сега

Comment

• 12 часа на екото ако има промяна ще пиша или ми звънете
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• 12 часа на Еко
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Добра разходка се получи времето беше точно както си го бяхме поръчали и карахме точно както се бяхме разбрали леко и икономино Поздрави
                  Alfa romeo 145

Comment

• само аз карах леко и икономично ама кат немога да мина 4 хил оборота така еиначе хубаво беше трябва по-често да излизаме извън плевенвикам ако е хубаво времето др седмица може да навестим троян или крушуна
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• оже и търново там знам една пицария с супер пици направо ще си оближете пръстите
                      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                        оже и търново там знам една пицария с супер пици направо ще си оближете пръстите
                        Ми коя е тя е?Аз кат виках да одим на Търново секи вика АЛА БАЛА и аз с Тошко одих миналата събота
                        ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• ми не и знам името ама вътре като седнеш и е с едни големи прозорци панорамни и се вийда една пропаст и част от търново абе готино е
                          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Вторник най - вероятно съм на Търново евентуално сряда ако има някои желаещ за тогава аз съм там да звънка че мисля да се разкърша малко по тамошните дискотеки
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                              ми не и знам името ама вътре като седнеш и е с едни големи прозорци панорамни и се вийда една пропаст и част от търново абе готино е
                              знам я и аз съм си облизвал пръстите там
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• След Турция

Здравейте момчета, ако някой от вас се е затревожил за мен при това доста дълго пътуване (ако не бяхме заедно с втория шофьор - синът ми щях да се изприщя от кормуване), вече съм тук здрав, читав и със загар.

А сега, ако някой се интересува може да хвърли едно око на някои снимки, които направихме по времето на пътуването и 7-дневната почивка в Мерсин (югоизтпчна Анатолия) при прекрасни условия - 27 гр. въздух и 23 гр. средиземноморска вода в един бенелюкски комплекс. И така:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308764

Красивата ми италианка бе на почит навсякъде, а и на пътя се представи абсолютно безпогрешно! Сигурен съм, че след мен в югозападна Турция ще има много повече белисими! Всички участници в движението опознаха най-добре задните й части и кълбата пушек излизащи като реактивна струя от ауспуха й, когато ги задминавам като талпи (маневрата за изпреварване при 90 км/ч обикновено траеше не повече от 4 сек. - 1 сек. престрояване, 2 сек. с ускорение залепващо те на седалката и 1 сек. вдясно дарявайки изпревареното МПС с блоговонието ня дизеловите отпадни газове)
                                Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 19:47.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                                Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

Working...
                                X