Съвсем скорооо и аз ще ви навестя........само малко да се стопи снегаааа.........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениехохохо ама иначе сияките карате с 200 и ядете голфове и астри пак иначе като требва да дадете малко газ и имаче си съсипвате колата
Comment
-
Лелее кво стана тука мн работи съм изпуснал Бобак що си се ядосал такаМен ме няма днес щото поради финансовата криза вчера ми изтече гражданската и ще я направя след няколко дни май
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Охооо пак е имало дръпкиДе ги тия немски ракети
Нищо лично ама не се стърпях .Да се похваля водих фичо на дино в проспиид е не се получи ама поне си взех поръчаните компоненти .Разбрахме се да звънна предварително за записване така че скоро и това Мисля да искарам максимума безопасен естествено .
Ех пред бегачките вътре се почуствах като инвалид
Last edited by spirit76; d.m.y г., 16:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеи освен да викаме колеги от пазарджик друг изход не виждам колега ела да се пуснем поне с тебе че тука работата е ужас ама после да знаеш че половината колите ще им варвят повече от твоита като седнем да се почерпим
Comment
-
Ее стига вие сега съвсем ни изложихтедайте да опрвим пак организацията
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеи освен да викаме колеги от пазарджик друг изход не виждам колега ела да се пуснем поне с тебе че тука работата е ужас ама после да знаеш че половината колите ще им варвят повече от твоита като седнем да се почерпим
Comment
-
Пък и доколкото знам гонките са в петък а не в неделя пред хотела,който разбира там се спира….
Който иска да се видим и да си поговорим или да идем някъде – идва в кайлъка
Аз мога да кажа че ще вдигна над 200-та,ама никога не съм казал че мойта кола е най бързата….НИМА ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО….Най важното според мен е да се грижим за колите си и когато ти се приизка малко скорост,излизаш извън града и си правиш кефа,от тези състезания най много печелят МАЙСТОРИТЕ…ALFA 147 1.6
Comment
Comment