Аве не ми е ясно как се сваля ама аре като се видим ще ми покажете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеАми доста добре мина... Ето малко снимкиии от днес.....
[ATTACH]12473[/ATTACH][ATTACH]12474[/ATTACH][ATTACH]12475[/ATTACH]
to6ko кажи ти как изкара снощи.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Asaka Покажи съобщениеважното е че и моя Фиат го имаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеблагодаря добре!не6то сте били в камерен състав ми се струва?
Comment
-
аз съм идвал само на една збирка преди зимата,сега в неделя ще се събирате ли да доида.Аз съм с 156-тицата с тъмните стакла,и трябва да стана по редовен посетител,слабо се представяме Плевенчани.Кои го казваsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеЕй кога ше идвате на гости на плевенчани???поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеблагодаря добре!не6то сте били в камерен състав ми се струва?Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеба4ее неможете да ни смогнете на пиенето ина4е с удоволствие!!поздрави
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеаз ще слагам фолио на една хонда и няма да мога.За неделя за каилъка мога да се опитам да се класирам ако ще ходите
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
Comment