Има ли колеги Алфисти от Плевен и ще има ли сбирка скоро,че ми се иска и аз да се включа ако може
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли срещи в Плевен?
Collapse
X
-
Срещи има, хора няма. веднъж се Събирахме с Декс през септември ма си бяхме само двамата. Оттогава не знам да е имало, пък и аз рядко си ходя натам. Дано успеете да организирате нещо!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolioСрещи има, хора няма. веднъж се Събирахме с Декс през септември ма си бяхме само двамата. Оттогава не знам да е имало, пък и аз рядко си ходя натам. Дано успеете да организирате нещо!
Comment
-
Първоначално публикувано от tifozaПървоначално публикувано от koolioСрещи има, хора няма. веднъж се Събирахме с Декс през септември ма си бяхме само двамата. Оттогава не знам да е имало, пък и аз рядко си ходя натам. Дано успеете да организирате нещо!
Comment
-
Първоначално публикувано от tifozaПървоначално публикувано от tifozaПървоначално публикувано от koolioСрещи има, хора няма. веднъж се Събирахме с Декс през септември ма си бяхме само двамата. Оттогава не знам да е имало, пък и аз рядко си ходя натам. Дано успеете да организирате нещо!
. Във форума пишат Декс и май още е дно момче имаше. Алфа Юзър също е от Плевен, но и той като мене живее в София. Иначе гледах доста италианки из града, но не са зарибени за тези мероприятия.
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Ми аз така като гледам, повечето плевенски алфисти са в София
Ма няма страшно - гледам че и в Пловдив май почти не се събират, та не сме единствените
Comment
-
Първоначално публикувано от YonКули, ще организираме една среща Белене-Русе-Плевен-В.Търново. Както си требе ама още не му е дошло времето нека запее коса. Но ако се разберем нещо ще се постарая
.
Comment
-
А бре я да вземем да се съберем тия дни, че срамота. Декс ми е комшия, а даже не се познаваме, поне здрасти да си кажем. Ще взема да ви призова на някой Ленински съботник да си понахвалим красавицитеAlfa Ti amo Romeo 145 1,9 TDL 1998 180 d.p. = 90 h.p.
Comment
Comment