Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки+коментари от среща в Пловдив 03.02.08
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Снимки+коментари от среща в Пловдив 03.02.08
Тагове: Няма
-
-
Първоначално публикувано от Alfa UserАбе що сте ми снимали мръсния двигател беее ... Иначе снимчиците са яки
Някой друг не е ли снимал ?
Comment
-
Добре, добре- Браво за снимките, след време съм сигурен, че именно те ще ни навяват хубави спомени
А по повод на излъсканите коли, смятам и аз тия дни моя автобус да го закарам на баня, че много му стана
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от SpeederПървоначално публикувано от Alfa UserАбе що сте ми снимали мръсния двигател беее ... Иначе снимчиците са яки
Някой друг не е ли снимал ?двигател-сълза
)),та чак да не вярваш на очите си
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Ми той колкото и да го лъска, никога няма да стане като твоядвигател-сълза
)),та чак да не вярваш на очите си
Колкото до срещата - беше супер, имах чувството ,че съм на мини Италфест97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCoreДобре, добре- Браво за снимките, след време съм сигурен, че именно те ще ни навяват хубави спомени
А по повод на излъсканите коли, смятам и аз тия дни моя автобус да го закарам на баня, че много му стана
Comment
-
А.... ... ами ...
...тук-там някоя драскотинка или чукнато от камъче. Скоро ще са готови.
Какво да правя като нямам време да се занимавам, а на друг вяра нямам!!!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
Comment