Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки(+коментари) Пловдив 09.03.08

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BillyBoy`
    е браво колеги супер гледам и фиатчета е имало бая нека със всяка изменала среща да се увеличаваме ама и аз трябва да изкарам колата от разкрасяването дано само моя човек да се справи добре че вече взех да се притеснявам
    и кво стана с колата до каде стига, кога щи е готова горе доло нямам търпение да видим резолтата :P
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Днес определено имаше много купета. Няма лошо, но алфите наистина се изгубихме. Ето и от мен малко снимки. И аз не пропуснах купетата, но си цъкнах и една готина 164.
      А ето какво свършихме след срещата.
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=244889#244889
      Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
      Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.

Comment

TaNo приготви си фотоапарата дано за другата седмица да е готова вече
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Аз като ви разправям, че няма 155 и за цвят, вие си правите майтап.Лошо че бях в сервиза...
          ...
          155 1,6 TS 16V `96
          166 2,4 JTD `99
          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
            Аз като ви разправям, че няма 155 и за цвят, вие си правите майтап.Лошо че бях в сервиза...
            "ми те и другите бяха по сервизите" майтап оптимизма ми говори, че другата седмица ще има
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

DreamCatcher дано наистина ти е минала лудоста с продаването браво радвам се, че успяхте да я управите
              landikar

Comment

Браво на колегите НеЗнам колко ви е намален състава ама на мен ми иЗглежда сериоЗен...
                Да доста голям брой купета са се събрали
                Grande Punto 1.9 Sporт
                98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

ZoE23 само ти се губиш по фронта ама ши видим тая работа

Comment

ZoE23 само ти се губиш по фронта ама ши видим тая работа
                    Хехехе е АЗ минавам от време на време Да Запиша присъствие
                    Grande Punto 1.9 Sporт
                    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
                      Има 155-ци за цвят,ама собствениците им бяха малко не в подходящо за шофиране състояниеЗа това живот и здраве следващата седмица смятам да докарам и още една ретро алфа за компенсация

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

Леле добри срещи си правите вие Поздрави
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

The_Game абе струва ми се че някои беше казал че пазарджиклии ще ни идвате на гости ли или е било само полъх на вятъра

Comment

като тръгнете из града все ще срещните 155-ци.собствениците на тези коли явно са много не сериозни щом не идват
                            alfa romeo 164 super 2.0 бивша
                            fiat bravo 1.6 16v 103 кончетa
                            alfa romeo brera 3.2 jts 280 кончета

Comment

The_Game абе струва ми се че някои беше казал че пазарджиклии ще ни идвате на гости ли или е било само полъх на вятъра
                              Тъй, тъй! Добре казано, брат Станко
                              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

тъкмо събота ще вкараме 2те 155ци в бокса и неделя ще са готови за среща

Comment

Working...
                                X