Колеги в колко часа и от къде предлагате да тръгнем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за Феста от Пловдив
Collapse
X
-
9 часа на някоя бензиностанция пием кафе, чакаме 1- 1.30 мин всички закъсняли и тръгваме за Пазарджик. На магистралата (Шел) чакаме Пазарджик. Те идват и потегляме.
-
Първоначално публикувано от ZoE23 Покажи съобщениеКолеги в колко часа и от къде предлагате да тръгнем?
Comment
-
Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщениекъде и кога е италфеста0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение9 часа на някоя бензиностанция пием кафе, чакаме 1- 1.30 мин всички закъсняли и тръгваме за Пазарджик. На магистралата (Шел) чакаме Пазарджик. Те идват и потегляме.Grande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеА защо не на обичайното место където се правят срещите?
Всички го знаят. Ще избегнем неудобствата от типа: Ама къде беше ся тая бензиностанция и тн.тА и пространство бол за колите.
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениетака ще е наи добре
Ама нека и другите да си кажат менението, А и има още една тема за вечерта да се съберем на кръчма в Пловдив нека и там да си изкажем мнението.Fiat Punto 1.2 75
ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов
Comment
-
А не е ли излишно да влизаме вътре в Пазарджик?
За да не става като развален телефон...
Аз съм ЗА:
Пловдивската група се чакаме на Ст. Пловдив (срещите)> сливаме се с Пазарджиклии на магистралата (Шел)> тръгваме заедно за Феста.
Просто и не ангажиращо
Иначе ако почнем да се размотаваме вътре в градовете, така както сме в колона като Македонска наденица... ще станат едни разпокъсвания, едни изчаквания по кръстовища и булеварди...
Лично мнениеALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Жалко че нямаме едни хубави флагове на Алфа Ромео, така както чужденците Алфисти по срещите.. За да сме по-атрактивни на пътя.
Жалко!
http://www.youtube.com/watch?v=jtjrgRcxNX0
Това видео колкото и пъти да го гледам... все настръхвамALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеЖалко че нямаме едни хубави флагове на Алфа Ромео, така както чужденците Алфисти по срещите.. За да сме по-атрактивни на пътя.
Жалко!
http://www.youtube.com/watch?v=jtjrgRcxNX0
Това видео колкото и пъти да го гледам... все настръхвам
Само Играта да се сети да го вземе....Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеА не е ли излишно да влизаме вътре в Пазарджик?
За да не става като развален телефон...
Аз съм ЗА:
Пловдивската група се чакаме на Ст. Пловдив (срещите)> сливаме се с Пазарджиклии на магистралата (Шел)> тръгваме заедно за Феста.
Просто и не ангажиращо
Иначе ако почнем да се размотаваме вътре в градовете, така както сме в колона като Македонска наденица... ще станат едни разпокъсвания, едни изчаквания по кръстовища и булеварди...
Лично мнение
Comment
Comment