Известие

Collapse
No announcement yet.

Окончателно за кръчмата "Старият Хан"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Окончателно за кръчмата "Старият Хан"

Чаках , чаках , но както се вижда работата не е много сериозна. За това преди час бях до "Старият Хан" и пак говорих с управителката. Нещата стоят така:

*Управителката искаше някаква сравнително точна бройка ,за хората и с оглед на вялото гласуване аз предложих 20. На тази база тя направи едно меню (общо), така ,че отделната цена за всеки да дойде към 14-15 лева.
    *Изготвеното меню представлява:

1 - Овчарска салата (около 400гр. беше, не помня с точност)

2 - предястие - ще представлява плата от панирани сиренца на хапки и панирани пилешки хапки със сусам. Те ще са разпределени между хората и всеки ще може да си слага в своята си чинийка.
    3 - основното - то ще се състои от две неща за разнообразие.Пак представляват някакви големи плата,от които всеки си сипва за себе си. Едното е "Сач на чорбаджията" и е някаква комбинация от свинско и пилешко месо със зеленчуци. Другото е "Бохча гювеч" - това пък е смесица от три вида месо (свинско ,телешко и пилешко) покрито е с някаква палачинка залято с разтопени кашкавал или сирене.Също имало вътре в плънката и гъбки

4 - по 2 филийки хляб на човек

5 - по 1 кола/фанта или бира на човек.

Всичко останало като пиене и тнт , ще си се поръчва извън куверта.

В случая нещата са сметнати за 20 човека ,защото просто няма вече никакво време за изчакване. Ако дойдат и други не мисля ,че ще има проблем да им се намери място и да им се приготви нещо от менюто.

Утре до 18:00 трябва окончателно да Потвърдя или Откажа.Също трябва да оставя 100 лева капаро.

Така,че пускам я тази тема ,за да си кажете мнението и утре след като приключа работа към 17:30 - поглеждам форума и отивам, за да им кажа окончателното решение..

Това е от мен.С каквото можах помогнах - сега сте вие !
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Едно голямо Да, на мен ми допада офертата, Веско може да ме пишеш вече в списака
    Fiat Punto 1.2 75
    ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов

Comment

На мен също много ми допада офертата като съдържание(цената също),но нещо тези финтове с общите плата не ги разбирам и следователно ен ги виждам като коректна реализация

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Мдааа, и аз съм "ЗА". Но като цяло работата с общите плата май не е много изпипана - първо могат да те изцакат както си искат с грамажите, после докато някой си хапва все още салатката, друг вече ще е омел платото - няма да се случва за сефте (без да визирам някого - просто наблюдения от разни места).
        Мисля че само резервация за вечерта ще е супер, а нататък всеки да си преценява какво и колко ще хапва и пийва. Или може да се направи заявка за салатите и безалкохолното и бирата поне
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Веско днеска говорихме със тебе 2 места за мен
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

imam pitane

miline4eto 6te idvali

Comment

Добре е всичко
              Запазвай!
              FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
              LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
              ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
              LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от kritika Покажи съобщение
                miline4eto 6te idvali
                Не те интересува особено ...

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST Покажи съобщение
                  .........В случая нещата са сметнати за 20 човека ,защото просто няма вече никакво време за изчакване. ..
                  Колега, 20 човека не са ли много малко???Аз доколкото разбрах, ще дойдат и пазарджиклии(или не е така??).
                  Ще има ли места за всички??
                  Дано всичко да е ОК

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

Сега се прибирам от смяна на масла и филтри Голямо мерси на нашия колега и майстор Гено, че не ми отказа толкова късно да свършим работата.

Сега по същество. Като видях и днес как вървят нещата и че до 17:30 имах едва десет човека ,които да ми потвърдят за кувертите реших,че подобна организация е невъзможна да се направи на този етап.Рискът от това да поръчам меню за 20 човека и то да се направи, а ние да отидем 10-15 не ме устройва. Затова към 18:30 отидох пак да се видя с управителката и и казах,че цялата организация пропада и единственото,което ме устройва е да запазят места, а всеки да си поръчва, каквото иска от менюто. Онзи ден, когато говорих за 30-тина човека и нагоре, тя не беше склонна на този вариант ,защото можело да свършат някои продукти и тнт.. просто искаше всичко да е приготвено по план и аз не възразих. Но явно не му е било писано така да стане - дали заради малкото време, дали заради леко несериозното отношение... не знам. Та казах и че ще сме сигурно максимум 20 човека и че не би трябвало да има проблем да ни обслужат, макар и с известно закъснение и тнт и тя се съгласи . Няма да е проблем и да дойдат още 4-5 човека - все ще се сгъстим малко и ще стане работата. За капак и оставих 100 лева капаро и уточнихме часа да е 20:00-20:30.

Това е всичко, нещата са уредени. Пожелавам на всички утре едно незабравимо преживяване и алфите да ни останат верни.
                    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Еваларка, брат Веско! Колеги, след много приказки, се надявам наистина да се съберем. Ще е много подло да има извинения от сорта - "Ама не мога", "Не ми се ходи точно сега" или "Ох, ама то съм бил дежурен днес." Уважете свършеното от човека!
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Непременно ще уважим !

Comment

Благодаря Веско!!!
                          Абе по-добре , че така е станало с кувертите щото все някой щеше да се размрънка кво има и кво няма
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                            Еваларка, брат Веско! Колеги, след много приказки, се надявам наистина да се съберем. Ще е много подло да има извинения от сорта - "Ама не мога", "Не ми се ходи точно сега" или "Ох, ама то съм бил дежурен днес." Уважете свършеното от човека!
                            Аз ще ти кажа на тебе "КОЙ Е ДЕЖУРЕН ДНЕСКА"::.И виж недей да плюеш T.S. двигателя ами земи се оправи твоето ЮМЗ дето трака и повече от ЮМЗ
                            Last edited by Tasho; d.m.y г., 22:29.
                            Алфа...всичко друго е компромис!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Моето JTD TS-та като твоето за закуска, бе момче Тракало... т'ва да не ти е Туин Спарк с хремясал вариатор Хайде, че утре ей, така - фино, по дизеларски
                              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Working...
                              X