Известие

Collapse
No announcement yet.

Калояново 01.2.09г. 11:30ч.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Калояново 01.2.09г. 11:30ч.

Момчета който иска да идва утре на Калояново 11:30 часа се събираме на стадиона и тръгваме заедно
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Тано натебе разчитам за снимки и клипове наи вече аз за сажаление няма да мога да доида,пак е неделя и аз пак сам на работа
    Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
    Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
    ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
      Тано натебе разчитам за снимки и клипове наи вече аз за сажаление няма да мога да доида,пак е неделя и аз пак сам на работа
      Кофти тоя твоя шеф се в неделя те кара да работиш бе снимки, клипове всичко ще ти прата
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Извинявам се след като се съберете къде ще отивате ?
        Питам защото съм алфист без кола (нямам години все още) и ако е събрание ми се иска да дойда , но ако ще ходите някъде няма да има смисъл

Comment

Събранието е от 15.00 до стадион Пловдив.
          Иначе тази тема е за тези , които ще ходят по-рано на пистата в Калояново.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Samir Покажи съобщение
            Извинявам се след като се съберете къде ще отивате ?
            Питам защото съм алфист без кола (нямам години все още) и ако е събрание ми се иска да дойда , но ако ще ходите някъде няма да има смисъл
            Идвай ле братле, аз също нямам години за да си фен не ти трябват години тва го разбрах одавна от колегите алфисти Ще се радвам да се запознаем
            landikar

Comment

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
              Момчета който иска да идва утре на Калояново 11:30 часа се събираме на стадиона и тръгваме заедно
              ти къде беше днеска бре маи тенекии връзваш?за такива неща се говори по отрано и отдалеко за да може и ние да се организираме а не да се пишат глупости
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                ти къде беше днеска бре маи тенекии връзваш?за такива неща се говори по отрано и отдалеко за да може и ние да се организираме а не да се пишат глупости

ми неска неможах да намина на срещата.. ми така стана че ме нямаше няколко дена и съботата вечерта се прибрах специално за да може неделята да ида на пистата и веднага пуснах темата Иначе беше шоло и змейчо излезе да покара на пистата ма бях до колата и го хванах накрая и неможжах да го снимам надявам се нащи хора да са му напрайли клип
                landikar

Comment

Малк дрифт на колегата ни val_mcrae с новата му придобивка

http://vbox7.com/play:52646682
                  landikar

Comment

ето още едно клипче..

http://vbox7.com/play:7afde6c7
                    landikar

Comment

Някой няма ли снимчици от днес,че не успях да отида,но ми казаха че било много добро.

Comment

Атака дайте да гледаме снимки и клипове ,че нямах възможност да дойда освен на срещата. Ако дадете и от там няма да се сърдим

Comment

Тано братле обещял си ми снимики и клипчета
                          Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                          Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                          ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                            Тано братле обещял си ми снимики и клипчета
                            ТаНо "уй не става от ТаНо.. забрайх, че несъм заредил батерията
                            landikar

Comment

Това състезателче познавате ли го бе момчета..

landikar

Comment

Working...
                              X