има и един друг проблем. в гърция има планирани протести 18ти или 19-ти(не съм съвсем сигурен) вероятно ще блокират границата ако това стане......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Организация за Серес!
Collapse
X
-
Ако дойде някаква информация от Гърция споделяйте
Comment
-
Серес.. хм.. не Ви ли звучи добре пролет/лято, като се постопли: Пловдив - Пазарджик - Белово - Якоруда - Белица - Разлог - Банско - Гоце Делчев - Неврокопи - Драма - Кавала ( и аутобана е неплатен Драма-Кавала, пък и стария път е няколко класи над нашите.. ) и плажче и крепостната стена.. кея.. алата балата..Пък и километрите са кажи речи подобни.. ;]]
Quench my thirst with gasoline!!
Comment
-
Идеята е да се посети Алфисти Трак Дей Серес, който е тази събота и неделя
Comment
-
Първоначално публикувано от Yanko Покажи съобщениеСега да не почнете да се отказвате, ако вали сняг здраве да е поне ще си направим една разходка, разходите не са кой знае колко.
Лошото е ако има проблеми на границата. Следете новините
Comment
-
Пичаги утре до един да сте на срещата от 19.00 ч. за уточняване на финалните подробности преди заминаване!
Вали,гърми,трещи, ако ще и "камъните да западат" майна ТАМ СЪМ !!!Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 00:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАз не съм се отказал
Лошото е ако има проблеми на границата. Следете новинитеFiat Punto 1.2 75
ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеПичаги утре до един да сте на срещата от 19.00 ч. за уточняване на финалните подробности преди заминаване!
Вали,гърми,трещи, ако ще и "камъните да западат" майна ТАМ СЪМ !!!
Първоначално публикувано от Yanko Покажи съобщениеМитаче утре след срещата ще ти кажа какво сме решили.
Comment
-
Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
sigpic
Comment
-
До колкото разбрах от Янко ще го мислите дали да оставате за нощувка там на място.
Ако има вероятност да оставате, аз няма да съм с вас.
Ако 100% се връщате същия ден , идвам.
Янко предполагам ви е казал , но все пак ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеДо колкото разбрах от Янко ще го мислите дали да оставате за нощувка там на място.
Ако има вероятност да оставате, аз няма да съм с вас.
Ако 100% се връщате същия ден , идвам.
Янко предполагам ви е казал , но все пак ...
За сега сме без преспиване, но знае ли се може да ни хареса...
Юлияне, не сме те чули ти кво мислиш, ще идваш ли, нема ли...?
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеБратле, мисля че неможе 4 човека да се съобразяат с теб нали?
Юлияне, не сме те чули ти кво мислиш, ще идваш ли, нема ли...?
Просто трябва да видиш кой от двата варианта сте избрали и да прецениш дали ще идвам или не.
В случая, сте избрали вариант 1 (може да ви хареса и да преспивате), което означава, че няма да съм с вас.
Не смятам, че е сложно
Ако има нещо друго, питай.
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеБратле, мисля че неможе 4 човека да се съобразяат с теб нали?
Юлияне, не сме те чули ти кво мислиш, ще идваш ли, нема ли...?FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
Comment