Еее поздравления за 145-цата направо ми напълни душата. Пък и какъв звук вадеше. И аз бях и 2та дни там, ама колкото пъти минех покрай нея се нямаше никой...
Известие
Collapse
No announcement yet.
07-08.03.2009 - Дрифт, Тайм атак и тунинг - Калояново
Collapse
X
-
Беше мноооооооооооооооо студено ама мноооооооооого студено,иначе евала на Коста,кво стана бе брат ш*баните ходни ли са пред теб?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Станах 4-ти което за това с което карах и това с което караха конкурентите е просто невероятно...
1-во място Емо 1net - Черна хонда сивик зелени джанти
2-ро място Митко 3000 - сиво хачироко ae86
3-то място Росен Rezina - Бялото Пежо 106 Рали с 13"-ки
4-то място АЗ kocta -черна Алфа 145 с LowBudgetPerformance™ и ProMod стикери.
Всеки който е по-навътре знае на конкурентите колите какви са що са и ще си направи равносметката,че 4-то място е един голям подвиг за почти сток 1.4-тс с изтъркани гуми с дот 04
Мерси много за подкрепата и снимките... всичките си ги пазя и им се радвам като невидял... най-смешното ми беше голямия брой хора който идваха да ме питат с какъв двигател била алфата и коментарите в публиката ,че била 2.0Ts с валове и незнам си каквоПоне на звук го докарваше а?
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
На звук направо ги изкъртиБраво!!! Кой каквото иска да си говори. В-тек легените са по-мощни и по-леки, така че мястото си е достойно. Евала
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Колеги, я на тоя помиар със счупената 5чка му бийте два-три шамара от мене следващия път, че ми е къс едни 7-800лв и 5-6 литра нафта... един такъв рошав пендел....
....да не го набарам аз, че ще си строша батата по него...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Коста, аз се чудя това 1.4 как ги върти тия огромни джанти.
И да си правил нещо по колата, няма значение!
Другия път ти пожелавам едни хубави сликове и много газ!
Comment
-
коста евала батка
Коста, аз се чудя това 1.4 как ги върти тия огромни джанти.
И да си правил нещо по колата, няма значение!
Другия път ти пожелавам едни хубави сликове и много газ!
лошото е че за тези коли няма никакви тунинг части ма тои тъп и упорит неще да си земе Онда
Comment
-
Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщениеЕто малко снимки и от мен! има и клипове но още не съм ги качил никаде.
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщениеКолега я кажи какво ти беше най-бързото време от втория ден. Че ния с телефоните го изкарахме някъде към 1:08-09.Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
Comment