Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща 29.03.09

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аиде стига сте нареждали момчето моля.
    то е ясно че колкото и да върви една кола винаги ще има някоя която да върви повече

аиде в Събота сички на линия
    Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
    Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
    ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

A,може ли една дръпка с пунтото ?
      Bravo HGT

Comment

Опасявам се 4е няма да мога да дойда! Ако мога ще ти пиша във форума...Ти със 155 коня ли си?
        Grande Punto 1.9 Sporт
        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от sUkI Покажи съобщение
          A,може ли една дръпка с пунтото ?
          още един кандидат за слава
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Пунтото ще отвее Суки като пролетен бриз.
            Ами то с цели 100Nm отгоре на Бравото...
            ... горе-долу!?!?
            Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
            Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              още един кандидат за слава
              Абееее момче и на теб верно мноу майна ти знай балалайката...ми кат си и фърлил мерака на Зое-то ходи ко само на занимааш с твоите дрън дрън, че плясссссс...
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                Абееее момче и на теб верно мноу майна ти знай балалайката...ми кат си и фърлил мерака на Зое-то ходи ко само на занимааш с твоите дрън дрън, че плясссссс...
                Змейооо кат не си в час, по-добре си трай

Отвори си темата за Италфест 2006 и чети, кой спечели драга
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                  пак ще ти кажа дръпни ръчната щото много плямпаш и почваш да дразниш не усещаш ли?за твое инфо ще ти кажа че зоето е познавам поне от 10 години ако не се бъркам а баща и поне от 2 год които също е голям фен на Алфа Pомео които е и голям пич и съм сядал на маса със нея когато ти си имал жълто по устата а относно моите мераци не са свързани със Зоето бъди спокоен а със друга жена така че иди си удари една и даваи по спокоино за напред само тва ще те помоля наи учтиво и спокоинои друго ще добавя не за теб а за другите колеги скоро време не ме очакваите по сбирките причините ще се сетите сами както направиха и много други колеги във тоя форум имена няма да цитирам редовните посетители ще се сетят сами но това е друга тема на разговор приатна вечер и всичко наи весело изкарване на съботната вечер
                  Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 20:56.

Comment

Гено напиши ми на лични номера си за да ти се обадя тия дни

Comment

Станко имаш Л.С
                      EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                      Suzuki GSXF600 99г.
                      Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

пак ще ти кажа дръпни ръчната щото много плямпаш и почваш да дразниш не усещаш ли?за твое инфо ще ти кажа че зоето е познавам поне от 10 години ако не се бъркам а баща и поне от 2 год които също е голям фен на Алфа Pомео които е и голям пич и съм сядал на маса със нея когато ти си имал жълто по устата а относно моите мераци не са свързани със Зоето бъди спокоен а със друга жена така че иди си удари една и даваи по спокоино за напред само тва ще те помоля наи учтиво и спокоинои друго ще добавя не за теб а за другите колеги скоро време не ме очакваите по сбирките причините ще се сетите сами както направиха и много други колеги във тоя форум имена няма да цитирам редовните посетители ще се сетят сами но това е друга тема на разговор приатна вечер и всичко наи весело изкарване на съботната вечер
                        1.Не си ми никъФ за да ми казваш какво да правя!!!
                        2.Тва със Зоето от колко време се познавате,имал ли си се със стринка и,баща и или учинайка и нито ма вълнува нито пък ма засяга(както предполгам и другите колеги от форума) така, че беше напълно излишно...
                        3.Това, че сме се виждали 2-3 пъти, не ти дава основание да ми правиш НИТО качествени НИТО количествени х-ки...изтъркания лаф с жълтото около устата го запази за племенниците или за правнуците ти както решиш
                        4.Дали ше си удрям 1...5 или 1000 си е мой бизнес мен и няяям нужда от подстркианията ти
                        5.Тва пък дали ше идваш по сбирките или не си е лично твоя работа пич и всеки има право на избор...все пак сме демократично насочена страна!

п.с.Нямам нищо лично към теб или към някой друг от колегите, не целя конфронтации и не искам грешно да се интерпретира написаното до тук в поста ми!!!

Мерси за пожеланията, но мисля, че с още един истински алфист (какъвто смятам,че си ти) би било още по-весело в събота...

С най-добри пожелания - Zmeycho
                        Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 00:47.

Comment

Вие сте бетер децата ве да ви еба и кавалите !!!!

Ебати как ме е яд че ще се натряскам на рожден ден а не на разпивката... ама ще има прозванявания на тоя и ония да контролирам чашките па токувиш се съберем в някой бар аааа ???
                          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                          Nissan Qashqai 2,0 140hp
                          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                            па токувиш се съберем в някой бар аааа ???
                            Еййй ма как само ми прочети мислите мееееееееен...

Comment

Добре де ще ми обясните ли защо са тези заяждания и остър език? Не заставам на ничия старна, защото няма прави и няма криви в случая.
                              Трябва ли да си пишем само телеграфно, за да не се пораждат тъпи спорове. Недейте се захваща за думата!
                              ТРЯБВА ДА Е ВЕСЕЛО ТУК!!!
                              FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                              LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                              ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                              LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

и друго ще добавя не за теб а за другите колеги скоро време не ме очакваите по сбирките причините ще се сетите сами както направиха и много други колеги във тоя форум имена няма да цитирам редовните посетители ще се сетят сами но това е друга тема на разговор приатна вечер и всичко наи весело изкарване на съботната вечер
                                Станко, по принцип си свободен да идваш или да не идваш, но не виждам кой с какво точно те засегна. Все пак не сме затворено общество /не е и такава идеята/ за да стават нещата точно както искаме. И мен не ми харесват някои неща, но не се отказвам от приятелите си просто ей така.
                                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Working...
                                X