Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на 145 боксер с катализатор в Пловдив /НЕ на шега/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщение
    И там няма да можеш! Щото се редите разделно и вие...

... като онези... ... "другите" ...

...с последните "истински" Алфи...
    ...дето са на базата на Фиат "Типо" !!!

А бе... ... стига вече!
    Спокойно Жорка, недей се коси Всеки сам си решава къде, кога и с кой
    Ти кажи сега ще помагаш ли на набиращото скорост ново течение на собствениците на 145 1.6 боксер с катализатор
    FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
    LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
    ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
    LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
      Спокойно Жорка, недей се коси Всеки сам си решава къде, кога и с кой
      Ти кажи сега ще помагаш ли на набиращото скорост ново течение на собствениците на 145 1.6 боксер с катализатор
      На цената за смяна на едни маслени пулове за т.спарк може да си купи работещ боксер двигател и да заповяда.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Хайде колега Speeder, чакам с нетърпение да се върнеш и да подхващаме голямата офанзива
        Направих си и нов модел потниче, специално за събитието, че слънцето бая застъпва и с тениската ще ми е жега
        Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:53.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Що на първо време не почнете да идвате по срещите а правите цигански номера ???

Верно може и да сте имали некфи джазги едно време

ама така да се отцепвате... преглътнете егото си и заповядайте другата неделя
          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
          Nissan Qashqai 2,0 140hp
          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
            Що на първо време не почнете да идвате по срещите а правите цигански номера ???

Верно може и да сте имали некфи джазги едно време

ама така да се отцепвате... преглътнете егото си и заповядайте другата неделя
            Не е въпрос на его, а "отцепването" е по една съвсем друга причина ... но това едва ли има значение като гледам. И преди да говориш за "цигански номера" прочети внимателно конкретните теми, виж за какво става дума в тях, и после виж кой как се е изказвал. Айде със здраве!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Не е въпрос на его, а "отцепването" е по една съвсем друга причина ... но това едва ли има значение като гледам. И преди да говориш за "цигански номера" прочети внимателно конкретните теми, виж за какво става дума в тях, и после виж кой как се е изказвал. Айде със здраве!
              Ти пък къде се вреш в темата за срещата на Алфа 145 боксер с катализатор, нали не си фен ?
              Или аз нещо се бъркам

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Няма да се бъркам бре ... ша ида на националната среща на 156 че да не ви преча ... че ще станат много колите тука

Comment

Иронията ВИ MILENAMR и ALFA USER е неуместна и е израз на някакво детинско злобеене!!Все едно сте ГЕРОИ от поговорката "Дай си ми куклите,нати си парцалите!"Щом сте решили да си организирате собствени срещи няма проблем ,живеем в демократична държава и всеки е свободен в границите на закона да прави това,което намери за добре!Бъдете щастливи с ИСТИНСКИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ!!!!
                  Алфа...всичко друго е компромис!
                  http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                  Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                  Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Не не не вчера се чу че един от отцепниците казъл(да не споменавам никнейм) че всичко след 155 е фиат ! и едва ли не всички сме във фиат клуба

Според мен сте големи хора(не съм идвал по времето на кавгите ви ) но крайно време е некфо премирие да си направите... РОБУВАМЕ на една и съща марка !!!
                    Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 19:15.
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Ето че пак се почва! Момчета и момичета, стига вече глупости. Свободна страна сме, щом хората искат и могат, нека правят каквото пожелаят. Какво толкова е станало? Казал някой, друг чул, трети предал, блаблаблабла. Хайде стига заяждания на дребно! Срам и позор с тези ганьовизми. Интрижки, за да приавят малко сол и пипер към скучната рутина? К*ра му Янко! Само отблъскваме хората! Стига!
                      Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 19:02.
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                        Иронията ВИ MILENAMR и ALFA USER е неуместна и е израз на някакво детинско злобеене!!Все едно сте ГЕРОИ от поговорката "Дай си ми куклите,нати си парцалите!"Щом сте решили да си организирате собствени срещи няма проблем ,живеем в демократична държава и всеки е свободен в границите на закона да прави това,което намери за добре!Бъдете щастливи с ИСТИНСКИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ!!!!
                        Най-сетне някой да се сети, че иронията тука е неуместна! БРАВО !
                        По въпроса за злобеенето - прегледайте си постовете по-горе, както и онези в темата за срещите на 155, па после пак да поговорим ... Ние с нищо не сме обидили никого - щом темата е шегаджийска, защо САМО ВАШИТЕ постове се смятат за шега, а всички други - за злобеене ?!?
                        Достатъчно вече съм обяснявал за инициативата на собствениците на 155 - написано е където трябва, можете да прочетете.
                        Освен това, многоуважаваните ни колеги от раздела на Алфа 156 също се канят да организират голяма среща на модела си - и към тях ли ще се обърнете със същите "шеги" ?
                        Искате да се уважаваме взаимно (надявам се), а не се виждате всъщност какво впечатление създавате у хората...
                        Колкото до идването ни на "официалните срещи на Алфа" на ст. Пловдив - виждам и чувам, че нищо не се е променило от момента, в който спряхме да идваме. Много жалко ... наистина.

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                          Ето че пак се почва! Момчета и момичета, стига вече глупости. Свободна страна сме, щом хората искат и могат, нека правят каквото пожелаят. Какво толкова е станало? Казал някой, друг чул, трети предал, блаблаблабла. Хайде стига заяждания на дребно! Срам и позор с тези ганьовизми. Интрижки, за да приавят малко сол и пипер към скучната рутина? К*ра му Янко! Само отблъскваме хората! Стига!
                          Христо е напълно прав!
                          Всеки да прави каквото си пожелае. Това, че някои от нас не одобряват идеята /вкл. и аз/ не значи, че хората нямат право да я развиват. Явно в България трябва да има алтернативни движения във всичко. Успях на всички
                          ПС: Надявам се, че няма да има обиди и скандали в темата!
                          Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 19:28.
                          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                            Моите уважения, подкрепям мнението ти!

Comment

Само нещо последно...

Нищо не се е променило... а ти какво очакваш да се промени ???

Отг.1 - Всички със 159, Брери
                              Отг.2 - Всички със 155ци ???

Ае стига глупости този който къса синджира значи му е друга бирата...аз така ги виждам нещатата !

И в крайна сметка всичко е една голяма ПРЪДНЯ с тия срещи и ми е супер смях честно

Ние лапетата не се цупим колкото вие големите мъже

През месец има по някой сърдит и някой недоволен от нещо и затова винаги всичко е на групички !!!

ЧЕСТНО МОЕТО ПРИСЪСТВИЕ СЕ СЪЧЕТАВА САМО СЪС ПРОСТОТИЯТА И ЛИГОТИЯТА ПОКРАЙ ТИЯ СРЕЩИ...

НЯКОИ ХОРА ПОЧНАХА ДА ПРЕКАЛЯВАТ ЗАРАДИ ТЯХ ДРУГИ ХОРА ОТПАДНАХА ВИДИШ ЛИ ЗАРАДИ ИЗВЕСТНА ДОЗА ЗЛОБА

И в крайна сметка Юзъре знам че филма ти е голям и не си първия не си и последния...аз ако съм на теб си го места в другия крачол а не да се отделяш все едно си нещо по малко от тях... идеята е

ВСИЧКИ ДА ГО Д***Т < А АЗ ОСТАВАМ ЛУДИЯ и тва е всеки тряя си го каже д**ба ! затова и спрях да се съобразявам с когото и да е било и ми е мъчно че Змея така неволно се изпари !
                              Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 19:31.
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Най-сетне някой да се сети, че иронията тука е неуместна! БРАВО !
                                По въпроса за злобеенето - прегледайте си постовете по-горе, както и онези в темата за срещите на 155, па после пак да поговорим ... Ние с нищо не сме обидили никого - щом темата е шегаджийска, защо САМО ВАШИТЕ постове се смятат за шега, а всички други - за злобеене ?!?
                                Достатъчно вече съм обяснявал за инициативата на собствениците на 155 - написано е където трябва, можете да прочетете.
                                Освен това, многоуважаваните ни колеги от раздела на Алфа 156 също се канят да организират голяма среща на модела си - и към тях ли ще се обърнете със същите "шеги" ?
                                Искате да се уважаваме взаимно (надявам се), а не се виждате всъщност какво впечатление създавате у хората...
                                Колкото до идването ни на "официалните срещи на Алфа" на ст. Пловдив - виждам и чувам, че нищо не се е променило от момента, в който спряхме да идваме. Много жалко ... наистина.
                                Знаеш много добре за какво говоря!Това е форум ,а не чат,с твоята мацка да си играете на добро и лошо алфа-фенче.Аз не съм против,че се събирате отделно,както визирах в предния ми пост!Няма нужда от поясняване повече,защото съм 101% сигурен ,че си разбрал какво имам предвид,а сега просто продължаваш да чоплиш!
                                А какво се е променилона официалните срещи /в кавички-отново ирония/?Ами промени се това,че станахме много по близки и задружини и сме вече едно страхотно общество каквото винаги сме били , отворено за нови контакти!
                                Ако си мислиш,че на стадиона ,ще намериш барбекюта с цвърчащи кебапи,кюфтаци и пържоли...няма да намериш!
                                Алфа...всичко друго е компромис!
                                http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                                Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                                Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Working...
                                X