Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на 145 боксер с катализатор в Пловдив /НЕ на шега/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а темата беше създадена с толкова любов....

Среща все пак ще има

Към milenamr и AlfaUser: Вместо да сте поласкани, че има такъв интерес към вас и всички ви чакат, започвате да се позасягате

Към AlfaUser: всички чакаме да си вземеш по-нова Алфа

Благодаря на хората, които имат чувство за хумор! Обичам ви, без вас не мога !
    На другите един мидълфингър
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
      а темата беше създадена с толкова любов....

Среща все пак ще има

Към milenamr и AlfaUser: Вместо да сте поласкани, че има такъв интерес към вас и всички ви чакат, започвате да се позасягате

Къде пък видя, че съм се засегнала или просто ме слагаш под общ знаменател с Алфа Юзър, а това не е много удачно, тъй като аз съм съвсем отделна субективна единица на тоя свят и не считам за коректно да ме отъждествяват с който и да било друг субект, та било то Алфа , Бета или Гама Юзър
      Темата за 145 боксер с катализатор изключително много ми хареса и я приех абсолютно на шега(каквото всъщност е и предназначението и ). Даже и тениска си направих, защото идеята ти признавам си, ме помля от смях и я приех супер радушно и с любов(както е и създадена по твоите думи)
      За мен добронамерения подход винаги е по ефективен и за предпочитане от пуберското хапане и мерене на краставици.
      Аз не доумявам с кой и какво имам да деля, просто фантазията ми е бедна за какво делене се говори тука.
      Лично за себе си мога да кажа(за други хора отговорност не нося) - не смятам, че с каквото и да било съм нещо повече от който и да било(не само аз, а и колата ми), та незнам по тая линия за какви изтъквания се намеква.
      Незнам и към кого точно са отправени, но напоследък зачестиха пдообни упреци, които поне относно хората, които познавам са неосонователни.
      Явно наистина има пълно недоразумение, което се е породило май от системата "развален телефон" и за което страшно съжалявам .

Сред приятелите и познатите ми(които карат Алфа-без значение модел)-не познавам нито един, който да има желание да се изтъква, че той или колата му са нещо повече от на другите, това е абсурд просто.
      Никога такива теми не се и загатват, има далеч по приятни и полезни теми за разговор.
      И за последно искам да добавя, че е крайно време да се престанат тези прехвърляния на топката от един отбор на друг, защото те са единствено и само във виртуалното порстранство.
      В реалния живот алфа отбори за мен няма, мисля ,че всички алфа подръжници сме от един отбор и никога не съм се чувствала като част от каквото и е да е подразделение на Алфа...
      ...написаното по-горе беше малко извън темата, тъй като виждам, че доста се отклонихте от нея.

А по темата :

Жалко само ,че нещо няма интерес към националната среща на 145 боксер с катализатор за сега май си остават 2 коли, а аз си оставам ултра боксер фен доживотно( па било то с катализатор или без )
      Ако все пак се позасили интереса към срещата много ще се радвам

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Колега, имахме много доброто желание да дойдем - но изказвания като по-горните няколко за сетен път ме отказват. Съжалявам - уважавам много от вас, но...

Първоначално публикувано от Speeder
        По-нова Алфа ще си купя КОГАТО и АКО реша че такава ми е нужна или ми харесва. Настоящата ме кефи на максимум.

Първоначално публикувано от Speeder
        Тука се присъединявам към тебе !
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Къде пък видя, че съм се засегнала ....
          Извинявам се!
          Обърках се.
          Това "Или аз нещо се бъркам" го прочетох като "Аз къде ли се бъркам"
          Така става като не чете човек внимателно...

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от BUH
            е що бе мои пак да се пробваме да направим тая дивотия

Балаганец,мозачно маи си се вмирисал ЛеКкк
            Идеята е доста добра, но сам разбираш че няма как!
            За националната среща на 145-те и аз имам желание да дойда но имам малка правописна грешка на колата /147/ но пък кво толкова ще си купя нова емблема!
            На пичовете с 155-ци -> направете едно кръкче до стадиона и се обедете дали срещата е станала по добра от преди а пък оттам кой знае може и по няколко бири и кебапа да оправим, както всчка неделя!!!
            Както каза Балаган - робуваме на една марка /с изключение на него/ но бат Жоро ще му дава по кръгче да си припомни старата любов.
            Искам фанелка с един голям катализатор отпред!!!!!
            Alfa Romeo 147 1.6
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gattuso147 Покажи съобщение
              За националната среща на 145-те и аз имам желание да дойда но имам малка правописна грешка на колата /147/
              Е няма да си единствен с правописна грешка в номера на колата и аз съм така например, важното е да си фен по сърце и душа
              На пичовете с 155-ци -> направете едно кръкче до стадиона и се обедете дали срещата е станала по добра от преди а пък оттам кой знае може и по няколко бири и кебапа да оправим, както всчка неделя!!!
              е може и без кебапи и кюфтаци, че не сме хич по тая част(както ни изкараха върли месоядци, което не отговаря на истината хич )
              Виж за бирите- въздържанието е доста трудно

Искам фанелка с един голям катализатор отпред!!!!!
              Може да измисля нещо по въпроса- само кажи какъв размер и цвят

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Може да измисля нещо по въпроса- само кажи какъв размер и цвят [/quote]

По възможност бяла размер Л като лапе. малиии ще става срещата и бира ще се лей...
                Alfa Romeo 147 1.6
                sigpic

Comment

Извинявам се!
                  Обърках се.
                  Това "Или аз нещо се бъркам" го прочетох като "Аз къде ли се бъркам"
                  Така става като не чете човек внимателно...
                  Няма нищо
                  Това са type простими грешки(от недоспиване примерно,или от недопиване или препиване ).
                  Но не са фатални.

Няма как да кажа просто "Аз къде ли се бъркам" за боксера, понеже съм се набъркала отдавна в боксеровия двигател, толкова надълбоко, че няма излизане от там
                  Поне в сърцето ми винаги ще има запазено място за едно боксерче, а сега понаместих и за едно катализаторче

Comment

е сега още малко ще почета и ще почна наред първо от отцепниците и ше карам нататакпосле да няма сърдити итн...
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                      е сега още малко ще почета и ще почна наред първо от отцепниците и ше карам нататакпосле да няма сърдити итн...
                      То и ти каточели говореше, че ще се отцепваш по едно време, калпазанино

www.ClassicCar-bg.com

Comment

То и ти каточели говореше, че ще се отцепваш по едно време, калпазанино
                        но никога не съм казал че ще се деля от една 147-ца например и никога няма да го направя
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

момчетата с 155-те да не забравите утре на кебапчета и бира в 18:00 пред стадион пловдив!!!!!!
                          Alfa Romeo 147 1.6
                          sigpic

Comment

момчетата с 155-те да не забравите утре на кебапчета и бира в 18:00 пред стадион пловдив!!!!!!
                            Аз не съм от момчетата(но пък съм от 155-ците) и като най сериозен ентусиаст по темата за срещата на 145 боскер с катализатор си позволявам да съм говорител на групата
                            Ще дойдем, но кебапчетата, както споменах и преди ще ги пропуснем, че са вредни за здравето-много лош холестерол имат), а бирата е полезна така че нея няма шанс да я пропуснем
                            Last edited by milenamr; d.m.y г., 20:41.

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                              Аз не съм от момчетата(но пък съм от 155-ците) и като най сериозен ентусиаст по темата за срещата на 145 боскер с катализатор си позволявам да съм говорител на групата
                              Ще дойдем, но кебапчетата, както споменах и преди ще ги пропуснем, че са вредни за здравето-много лош холестерол имат), а бирата е полезна така че нея няма шанс да я пропуснем

Точно бирата изпуснахте!! Казах ви че дъжда малко рано ни принуди да се ориентираме към бирата но все пак и ви поканих да се пресъедините, но явно не пожелахте. Другата седмица елате навреме.....
                              Alfa Romeo 147 1.6
                              sigpic

Comment

Забавянето беше по други причини, не от нежелание. Следващия път ще дойдем навреме
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X