Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на 145 боксер с катализатор в Пловдив /НЕ на шега/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво!!!А пък к`ви са тея глупости за истински Алфи и базирани на Типо модел???Аз се сещам за една Алфа ,която всеки път като я видя и ми напомня за моята Темпра....Алфа 155 не ви ли прилича на Фиат Темпра ...струва ми се ,че са почти на външен и отчасти вътрешен вид едно към едно.....Предница ,задница....в тъмното може и да я объркаш с Фиат Темпра!
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
      Браво!!!А пък к`ви са тея глупости за истински Алфи и базирани на Типо модел???Аз се сещам за една Алфа ,която всеки път като я видя и ми напомня за моята Темпра....Алфа 155 не ви ли прилича на Фиат Темпра ...струва ми се ,че са почти на външен и отчасти вътрешен вид едно към едно.....Предница ,задница....в тъмното може и да я объркаш с Фиат Темпра!
      Да ,позна от първия път без жокер
      И на още една, само че нефиатска кола много ми прилича 155(пак от семейство италиански )-Lancia Dedra
      Ама не виждам какво значение има кое на какво прилича, важното е собственика да се кефи на колата си.Поне аз така мисля
      А всякакво такова измислено категоризиране на истински и неистински Алфи е доста безумно и безперспективно.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

някои хора се опитват ловко да се измъкват от ситуацията ама както и да е
        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 08:04.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Милена, съжалявам, че не те поканихме, но срещата се получи спонтанно.
          До последно не знаех дали ще мога да ида и дали Веско е там.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ми то нали затва е Първа среща на боксерите - за да има и втора и трета

Първоначално публикувано от Tasho
            И докога ще я караме така ?!? После пак ще си задаваме едни на други риторични въпроси ...
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
              Милена, съжалявам, че не те поканихме, но срещата се получи спонтанно.
              До последно не знаех дали ще мога да ида и дали Веско е там.
              Няма нищо ,те най хубавите неща стават спонтанно
              Но надявам се за 2-та среща няма да забравите да ме поканите, като отдавна подал кандидатурата си за участие, фен на Боксер с катализатор
              Last edited by milenamr; d.m.y г., 17:53.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Ми то нали затва е Първа среща на боксерите - за да има и втора и трета

И докога ще я караме така ?!? После пак ще си задаваме едни на други риторични въпроси ...

Ми не знам докага..Явно някой трябва да си вземе думите назад за това кои са истинските алфи и кои не!Най-добре ще е човека дето го е казал,защото доста хора се чувстват засегнати!Факт!!!
                А BillyBoy` е прав ...."някои хора се опитват ловко да се измъкват от ситуацията ама както и да е".Казвам и аз както и да е,но подобни изказвания за НЕ ИСТИНСКИ АЛФИ мисля,че са само едно самохвалство и фукане!Едва ли не звучат "Виж моята кола,а вашите са..."Ако човека мисли,че подобно отношение е правилно....да продължава в същия дух
                Алфа...всичко друго е компромис!
                http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                  Ми не знам докага..Явно някой трябва да си вземе думите назад за това кои са истинските алфи и кои не!Най-добре ще е човека дето го е казал,защото доста хора се чувстват засегнати!Факт!!!
                  А BillyBoy` е прав ...."някои хора се опитват ловко да се измъкват от ситуацията ама както и да е".Казвам и аз както и да е,но подобни изказвания за НЕ ИСТИНСКИ АЛФИ мисля,че са само едно самохвалство и фукане!Едва ли не звучат "Виж моята кола,а вашите са..."Ако човека мисли,че подобно отношение е правилно....да продължава в същия дух
                  Аз досега недоумявах какво се случва и затова спрях да пиша и да взимам отношение,а и защото не се чувствам виновен за нещо!А сега изплюйте камъчето и кажете кой го е казал това нещо,защото аз не съм го чувал от никой...преди имаше заяждания за подписа ми но в него пише-превеждам:"последният истински алфов мотор",а не последната истинска алфа и ни най-малко не съм очаквал някой да се засегне от това и да ме обижда даже,защото не съм обидил аз никой...и съм далеч от мисълта,че съм нещо повече от другите алфа-драйвери...и че моята алфа е последната истинска...и че другите са фиятаджии,защото имаше и такива подмятания...
                  Всичко друго освен това,което казах е плод на нечие въображение и клюки...Това ще е наистина последният ми пост по темата,ако пак остана неразбран...
                  sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                  Ex...
                  Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

аз мисля че тая тема МНОГО се изчерпа
                    ше помоля МУдератоРа да земе да се заиграе
                    Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                    Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                    ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Да, темата определено е изчерпана - а модераторството е лесно - но не с триене се оправят нещата. Тука искам да вметна нещо много важно, за което не знам кого да обвиня и затова си мълча. Както каза и колегата 155_8000rpm, никой наоколо не е делил Алфите на истински и неистински (и разни сравнения с модели на ФИАТ са меко казано смешни, ако знаете историята на моделите на Алфа, които така плюете...) - подочухме слух за едно изказване от някой си по тая тема, дето ни озадачи и нас самите, но не искам да коментирам елементарни сплетни... Причините са повече от очеизвадни, но и тях нямам намерение да коментирам.
                      Така че мисля че всички имат какво да преосмислят.
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

само едно не мога да се сетя ! какво ви става на вас?

делене на алфи и фиати глупости ..
                        вие место да се сприятелявате се си мисля ,че не е така

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

да не се обиждат някои колеги от плд, ама взехте да ставате голфаджии

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                        Аз досега недоумявах какво се случва и затова спрях да пиша и да взимам отношение,а и защото не се чувствам виновен за нещо!А сега изплюйте камъчето и кажете кой го е казал това нещо,защото аз не съм го чувал от никой...преди имаше заяждания за подписа ми но в него пише-превеждам:"последният истински алфов мотор",а не последната истинска алфа и ни най-малко не съм очаквал някой да се засегне от това и да ме обижда даже,защото не съм обидил аз никой...и съм далеч от мисълта,че съм нещо повече от другите алфа-драйвери...и че моята алфа е последната истинска...и че другите са фиятаджии,защото имаше и такива подмятания...
                        Всичко друго освен това,което казах е плод на нечие въображение и клюки...Това ще е наистина последният ми пост по темата,ако пак остана неразбран...

аааа такаа
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Айде да завърша нещата.

Наистина, за да няма сплетни и глупости да си кажа какво знам и мисля.

Това за истинските алфи и че нашите били фиати, Алфа Юзъра го обясняваше преди доооста време (1912 идваше със 164ката все още).
                          И от там като се почна... явно и още държи влага, а на мен просто ми е забавно и реших да се "изгавря" с тази темичка.
                          Ааа да, и също не можахме да се разберем с Алфа Юзъра за пътуването за Италфест 2008. Човека искаше да го закараме, а всички разбрахме че той иска компания за колата си (без DJ_STIVAN, но той пък му писа прекалено късно) и в крайна сметка колегите от Пазарджик го метнаха до там.

И те така стават нещата...

155_8000rpm, смятам, че въобще не трябва да се чувстваш виновен или нещо подобно.

Ако някой се чувства засегнат или чете между редовете, да пише едно лично на Милена и тя ще му обясни какво съм имал в предвид.
                          Имам чувството, че само тя е достатъчно широко скроена, може да погледне по-отгоре и да схване хумора.
                          Другите ми се струва четат по една дума, не им харесва и се започва с дразгите.

Любов за всичкото голфаджия, алфаджия, алфист разбираш ли( тва е много модерно сега), астраджия, астрист, боксерджия и боксерист, и за всичкото семкаджия!

Ей.. пак нахранихме семкаджиите..
                          То би континуед....

П.С. Юли, заключвай моля!
                          Благодаря!
                          Last edited by Speeder; d.m.y г., 23:18.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

[/COLOR]
                            Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                            Ако някой се чувства засегнат или чете между редовете, да пише едно лично на Милена и тя ще му обясни какво съм имал в предвид.
                            Имам чувството, че само тя е достатъчно широко скроена, може да погледне по-отгоре и да схване хумора.
                            Другите ми се струва четат по една дума, не им харесва и се започва с дразгите.
                            Спиидър, злато за тебе брат! Имал ли някой изобщо, който да не споделя и да не осъзнава това твоето наблюдение?

Last edited by BlueStorm; d.m.y г., 23:30.
                            Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                            Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

Край няма!
                              С Веско мазния отцепник сме замислили нова тема

www.ClassicCar-bg.com

Comment

абе спрете се вече бе
                                Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                                Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                                ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Working...
                                X