Ще се организираме ли нещо да тръгваме заедно към Калояновсбург или всеки сам? Идеи некви?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за тракдея?
Collapse
X
-
А бе как всеки сам бе!?!? Това да не ви е отиване за риба???
Както всеки път традицията повелява - всички заедно!
Хайде сега да се разберем къде и в колко часа?
Аз предлагам на Лукоил преди или на "Веста" - та след Ален Мак ( щото на второто място има много хубави банички ). А за часа предлагам не по късно от 7:00 да се чакаме и да тръгнем след още 30 мин. Хем и кафенце ще може да се пийне!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщениеА бе как всеки сам бе!?!? Това да не ви е отиване за риба???
Както всеки път традицията повелява - всички заедно!
Хайде сега да се разберем къде и в колко часа?
Аз предлагам на Лукоил преди или на "Веста" - та след Ален Мак ( щото на второто място има много хубави банички ). А за часа предлагам не по късно от 7:00 да се чакаме и да тръгнем след още 30 мин. Хем и кафенце ще може да се пийне!АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Баничките точени ли са или бутер?
8.30 мисля да сме на пистата вече.
Да хванем места
Comment
-
Незнам. Аз в петък съм на рожден ден и смятам да пия поне до 3-4и 7.30 ми е малко филм
Ама разберете се некав удобен за всички час и аз ще дойда направо на пистата
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение8:15 на Вектата след Ален Мак е идеалка!
ПС:Жорка то хавата почва чак от 9 майна, а ние сме там за 15 минути
... ама аз мисля и за дизелите!
Не сме всички с бензинови коли, та затова поне един час предварение!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
оУУ пичовЕдругата част от сектата се оговорихме УЖ в 8 на лукоила които е преди АленМак и ще се гледа да се тръгне до 8:15-20
ако искате сички тамЪ даже и по раноPeugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
ех:Opel Askona 1.6i 88'
Comment
-
Днес ме зарадваха с новината, че едно чисто ново Браво Т-Джет иска да дойде на Тракдея.
Comment
-
Колеги,няма ли да е по-разумно и по полезно,вместо да мислите за банички и боза,да ни посрещтнете с такива на входовете на Фелибето и да идеме заедно.Това е във вашия регион и е редно да помислите за останалите.Някой може и да се обърка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега с удоволствие, но вие въобще няма да влизате в Пловдив, ако искате може някой да ви чака на с. Труд, което е първото село след магистралата.1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
Comment