Известие

Collapse
No announcement yet.

Концерта на Amorphis?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Концерта на Amorphis?

Отдавна не съм писал тук ... нещо напоследък нямам време

Има ли някой, да му се ходи на концерта на Amorphis на 30-ти октомври в София, да има книжка, но да няма автомобил в момента или да не смята да ходи с него? Мен леко ме хванаха с 83 км/ч градско и доколкото разбрах, като отида за талона и ще ми вземат книжката за месец Та се очертава по това време да не мога да карам ... а с влакове и автобуси няма как да ходя, тъй като съм и с дете ... та идеята ми беше ако има някой който му се иска да е шофьор и да пътува безплатно за София и обратно на следващия ден, да свирка Ако се разберем взаимно, ще е супер!
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Аз може да направя това пАтАшествие...даже ако искаш моята кола е по икономична... въпросът е че още е прекалено рано да кажа със сигурност
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
      Аз може да направя това пАтАшествие...даже ако искаш моята кола е по икономична... въпросът е че още е прекалено рано да кажа със сигурност
      Абе тя моята не е чак толкоз не-икономична всичко зависи от задпедалното устройство .. извънградско ми е правила 6.5 през лятото, през зимата 7.5 ... сега чак за 5-6 лв ако се прави сметка ... няма смисъл

Проблема е, че който се навие, не мога да му осигуря преспиване, тъй като ние ще сме в сестра ми, в центъра и няма как да стане.

Comment

Аз спането съм си го осигурил ...смисъл имам много авери из софия
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Добре, ако решиш със сигурност, свиркай

Comment

И аз ше ходя вчера си зех билет ама едва ли ше мога да карам аре там ше се засечем
            Виж Алфата ...

Comment

Оправих се ... ще пътувам с моята си кола. Удължиха ми акта до 25-ти ноември, нямало още там решение или някво такова

Comment

Първоначално публикувано от wasp Покажи съобщение
                Оправих се ... ще пътувам с моята си кола. Удължиха ми акта до 25-ти ноември, нямало още там решение или някво такова
                Малко спам по тематаКато ти излезе съдебното решение си приготви 150лв. и един месец без книжка иначе ви пожелавам приатно изкарване на концерта
                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 20:04.
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                X