Известие

Collapse
No announcement yet.

НикИлиране на джанти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НикИлиране на джанти?

Здравейте колеги искам да ви попитам къде в пловдив никиларт джанти и дали някой от вас е никилрал става дума за 17 и евентуално какви са цените.Ето и джантата.
    Attached Files

Ами братле при положение че една чистонова никилирана джанта 17'' е 2499лв сам си прави сметка само никилиране колко щи излезе...и това ти го говора щото продаваме джанти ! по хубаво си ги полирай и лакирай няма да е същото ,ама можеш и сам да си го наравиш Никилирането е доста скъп и сложен процес ,а дали някой под тепетата го прави ,не съм чувал за истинско никилиране
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

1

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
      Ами братле при положение че една чистонова никилирана джанта 17'' е 2499лв сам си прави сметка само никилиране колко щи излезе...и това ти го говора щото продаваме джанти ! по хубаво си ги полирай и лакирай няма да е същото ,ама можеш и сам да си го наравиш Никилирането е доста скъп и сложен процес ,а дали някой под тепетата го прави ,не съм чувал за истинско никилиране
      Мерси братле,а понеже нямам достатъчно време и не съм запозннат с технологията на полиране,бих искал да знам къде полират поне или изизква ли много време и каква е технологията за да ги полирам сам и евентуално ако полират някъде каква е цената и колко време отнема защото карам постоянно и май ще трябва друга джанта да сложа докато ги правят

Comment

ЕВЕРТ - ЛАК ЕООД, 4530 Стрелча, Бул. "Руски" 77, Тел.: 03532/ 22 61, Тел./ Факс: 03532/ 21 00, E-mail: ewertlak@web.de

тва е на близо до вас ....
        с това се занимават хората

Comment

За полиране на джантите ми от подписа ми искаха 100 лева на джанта
          само за справка, една от тях струва 50 лева
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
          X