Ето още една, която май си заслужава http://www.cars.bg/u147049
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
Да, първа серия , с малките брони като даже има дясно огледало, което е рядкост.
Айде тая вечер в Итали да раздумамеLast edited by Speeder; d.m.y г., 15:49.
Comment
-
Comment
-
Да не се проявявам пак като вечния скептик ама,тия микунита бачкат ли...?
Погледнете им мембраните дали са здрави,че иначе са кинти хвърлени на вятъра.
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениетия микунита бачкат ли...?ALFA ROMEO GTV 2.0 TS/ Punto GT3 8V / BMW 530D E60
Comment
-
Трудно се вижда марката на карбовете,ама така или иначе не разбирам.....
Comment
-
Генич карбовете са Кейхин от Хонда ЦБР 919 РР Файрблейд 38мм дроселУтре ще ги разглабям и ще ги чистя и уж до месец ще са монтирани и ще даваме газ. И ги взех тънко между другото и ако са много зле мембарните, ще ги преправя на дросели и ще ги монтираме на Жоро на 145-цата
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Дали пък не стана среща днес, а?
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеДали пък не стана среща днес, а?
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщениеСрещата днес бе на едно истинско Алфа ниво, а фотографите къде са...?!
Змей, изпусна гледката, сумати италианки надиплени по плаца
Comment
-
Питане към дедо...опсс татьо Жорж
Жоржо остаи малко креватчето и пеленките на мира, ми земи кажи кога ще са ни готови заръчаните емблеми, стикери и триъгълници...?!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Kostadin` Покажи съобщениеДнес между 15-16.00ч някъде,по моста на влизане в Пловдив от Асеновград карахме с един колега с Алфа 146 с клубен стикер с номер РВ 0909 АХ някой да се е познал???Аз му пуснах авариики,бях със сребърната 146-ца...146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Сряда 19.00 на бензиностанция Итали
Неделя 18.00 на кортовете на стадион Пловдив като предстои часа да се дръпне към по-ранен, че деня намалява, но за това ще има съобщение
Comment
Comment