Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз съм за
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Последно тази неделя ли или другата?
      156 1.8 TS

Comment

• За тази разбира се ти съмняваш ли се в нас :P
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
          За тази разбира се ти съмняваш ли се в нас :P
          Аз не съм с алфа,но все пак се интересувам кога последно ще е срещата ви,че искам да дойда Утре в колко часа ?

Comment

• Първоначално публикувано от Doky
            Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
            Аз не съм с алфа,но все пак се интересувам кога последно ще е срещата ви,че искам да дойда Утре в колко часа ?
            Спокойно и аз съм пеша, и неса ме изгонили още тъка че всеки който има желание да дойде е добре дошъл Утре в 17:00 ч.
            landikar

Comment

• Какво ще кажете да направим тази среща на пистата до Калояново? Утре мисля че има драг, а и тъкмо ще разходите малко извън града колите си че с това градско каране са се запекли.
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• [quote=Малък_Alfa_гъзар]
                Първоначално публикувано от Doky
                Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":32x4tckl
                Спокойно и аз съм пеша, и неса ме изгонили още тъка че всеки който има желание да дойде е добре дошъл Утре в 17:00 ч.[/quote:32x4tckl]

Ахахаха споко бе аз не съм пеша.просто съм привърженик на други автомобили

Comment

• Аз съм съгласен за среща в Калояново, какво ще кажете.
                  Alfa Romeo GTV-2.0T.S.-155hp
                  Alfa Romeo 156-1.6T.S.-120hp

Comment

• Първоначално публикувано от Doky
                    Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар

майкати ше*** напрай си още ена такава шега и щи чупа главата

ПС.... и за Калояново съм навит..
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Само че ако срещата е на Калояново трябва да е около 13:00 или 14:00 ?Нали тогава е драга?
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от val_mcrae
                        Само че ако срещата е на Калояново трябва да е около 13:00 или 14:00 ?Нали тогава е драга?
                        е не знам, ти каза че имало драг, ако другите се навият аз съм съгласен
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• [quote=blank_jack]
                          Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":192zbsxn

ПС.... и за Калояново съм навит..[/quote:192zbsxn]

Ахахаха,кат ма дразниш и не ми отговаряш така става,a за боя ела бе винаги съм готов да ти счупа главата Утре ела на срещата да говорим за да си няаш проблеми

Comment

• [quote=Doky]
                            Първоначално публикувано от blank_jack
                            Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":35mvz2gr

ПС.... и за Калояново съм навит..
                            Ахахаха,кат ма дразниш и не ми отговаряш така става,a за боя ела бе винаги съм готов да ти счупа главата Утре ела на срещата да говорим за да си няаш проблеми [/quote:35mvz2gr]

... уотевер... предполагам срещата остава за 17,00, а тези които са навити за Калояново може като свърши драг-а да отскочат ...
                            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                            Fiat Bravo - 1,6
                            Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Там сме!!!
                              Grande Punto 1.9 Sporт
                              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

• Аз и колегата Mainacore сме на линия. Само че малко ще позакъснеем, но 100% сме там най-късно 17.30 :P
                                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Working...
                                X