Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от MBlaST
    Брависимо..много добре си я отразил срещичката. Сега остава бат.Жоро да качи и неговите...
    Ето ги, ето ги : Сори за закъснението!
    Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
    Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Ето и един пробив в защитата ! Едно приятелче на Ицо се престрашил да дойде
      Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
      Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• е браво BMW-то беше един път
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• BMW-то е трепач отскъде и благодарско за снмките на мойта МОТОРЕТКА
          AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

• Предлагам срещата тази седмица(Неделя 16.12.07) да е от 15.00 пред Централния вход на Стадион Пловдив.
            Ако имате възражения пишете тук !
            Поздрави
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder
              Предлагам срещата тази седмица(Неделя 16.12.07) да е от 15.00 пред Централния вход на Стадион Пловдив.
              Ако имате възражения пишете тук !
              Поздрави
              Ако не се случи нещо непредвидено, ще съм там Само някой може ли да ми каже точно къде се намира, че отскоро съм майна и не ги знам много ... знам, че е някъде около гребната база в краен случай може и един номер на някой който ще идва, че да се разберем с него
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

• Това е мястото на срещата
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• И аз съм ЗА и ще съм там Даже и тая вечер ще намина през италито
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• здравейте на всички, за добро или за лошо минах от една на друга марка, така че вече съм при вас, а Италито ми е до г_за дет се вика.
                    към 19:00 тази вечер ще съм там, надявам се да има още някой...ааа, и въпросчета имам към по-разбиращите
                    ще съм със 164 нема начин да не я забележите
                    караше 164 2.5ТД - много ниската печка
                    сега друг и се радва

Comment

• Аре колеги, днеска в 19 ч. в Италито на раздумка
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от guff
                        здравейте на всички, за добро или за лошо минах от една на друга марка, така че вече съм при вас, а Италито ми е до г_за дет се вика.
                        към 19:00 тази вечер ще съм там, надявам се да има още някой...ааа, и въпросчета имам към по-разбиращите
                        ще съм със 164 нема начин да не я забележите

Честита 164-ка колега !!! Заповядай и на срещата в Неделя.
                        Че аз в Италито нямам възможност да дойда.... пък това си е 164 - трябва да се види

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Неделя ми е малко труден/натоварен ден този месец...надявам се след нова година да имам вазможност и на двете срещи да идвам...
                          сега друг и се радва

Comment

• ей най после някой с кораб сега освен мен и матзаро ти ставаш третия
                            alfa 164 t.s ex
                            tipo 2,0 16v turbo ex
                            opel astra amnesia ex
                            megane 2 ex
                            alfa 159 jtd ех
                            audi A6/S TQ 330+
                            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• хехе, мерси за топлото посрещане момчета и момичета
                              неможах много да остана вчера, а и този месец неделите ще ги пропускам аз също имам голям мерак за по-близко запознаване с марката и вашите Алфети
                              а и имам малко проблемчета с които ще ви запозная да помагате....първо ще почета из форума кой какво е правил и ако немога нещо да открия или не ми е ясно, идва ваш ред на място да обяснявате
                              Поздрави от ниския кораб

п.с. За два дена каране останах адски приятно изненадан от тази кола, за първи път карам дизел....и тази адски ми харесва как върви
                              сега друг и се радва

Comment

• Колеги сложихте ли зимните гуми?
                                Ако някой днес минава през стадион Пловдив нека се загледа дали са почистили мястото ни за среща, или поне дали има място пред съседното заведение. Ако не да мислим някакво друго място ...
                                Айде безаварийно каране

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X