Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е хубаво де.... там сме
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

• И аз ще се опитам да уважа феновете с измити коли

Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
      Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Аз съм анти-миене в тоя вятър
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Аз нали се правя на редовен.... и ще мина
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• е какво става събрахте ли се днеска снимков материал има ли
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Има! След малко идва
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Охо събрехме се и много добра среща се получи :P Има ме и мен на видео как карам ся качвам клипа и се надявам до утре да го удобрат и ще видиш срещата
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Днес имаше малко хора,но стана хубава среща.
                  FIAT TIPO 1.8 105cv

Comment

• DelPiero хаиде идваи другия път със твоята хубавица че моята се чувства самотна

Comment

• извинявате кога ще има сабиране пак и каде ако мойе да ми кайете

Comment

• Първоначално публикувано от toshi...9
                        извинявате кога ще има сабиране пак и каде ако мойе да ми кайете
                        Първо здравей, Срещите се провеждат всяка неделя пред входа на стадион Пловдив този от към линията от 15:00 часа. И през седмицата в бара на бензиностанция Итали сряда от 19:00 часа. Ще се радваме да наминеш следващия път да се запознаем
                        landikar
                        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo
                          Първоначално публикувано от toshi...9
                          извинявате кога ще има сабиране пак и каде ако мойе да ми кайете
                          Първо здравей, Срещите се провеждат всяка неделя пред входа на стадион Пловдив този от към линията от 15:00 часа. И през седмицата в бара на бензиностанция Итали сряда от 19:00 часа. Ще се радваме да наминеш следващия път да се запознаем
                          Ооо извинявай, че така ти уписах подробно, ся загрях че ти беше дет идва миналата неделя Ние си пишем тука в тая тема всеки път преди да се събираме
                          landikar

Comment

• всяка неделия ли е сабирането на стадион пловдив от 15.00

Comment

• да всяка неделя така че заповядаи

Comment

• ок ще идвам като имам вазмойност

Comment

Working...
                                X