Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предупреждавам че следващият път ще дода с кочана с актовете и ще взимам книжки!!! Нямам нищо против скоростите но за бога колеги там имаше майки с деца и хора...фенове дето щъкат между колите, което е крайно опасно. Нека не опропастяваме идеята и да влизаме в черната статистика. Ако не своя живот пазете този на другите.
    AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

• зарибявката беше сладка всеки да тръгне и да върти колата ноО това наистина не е мястото и трябва да се поспре до тука!!! Не че има смисал да го пишем тука всичко това щото от страна на алфите нямаше такива испълнения, ще се упитам да им обясна на момчетата от фиат форума
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Мдам... с тия изпълнения е въпрос на време да стане беля и то напоследък простотийте зачестяват. Браво на Огито, че се опита да вразуми единия рейсър и дано да има ефект.
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• А няма ли да има някоя снимка вече ?!?
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            А няма ли да има някоя снимка вече ?!?

аз се разписах
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Присъединявам се към апела на колегата ... Най-малкото защото не ни подхожда да правим голфаджийски изпълнения.
              Да ви напомня само, че Клуб Алфа Ромео-България е един от застъпниците на идеята за културно поведение на пътя, толерантност към другите и най-важното - запазване на живота по улиците !
              Така че аз също моля другарите рацери да показват пилешките си мускули на някое достойно за целта място - което е най-малкото обезопасено поне за околните ...
              Напълно съм съгласен с теб
              146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщение
                Напълно съм съгласен с теб
                Аз съм с двете ръце да спрат такива лапешки простотии! Не сме се събрали на кастинг за гъзарчета въртящи гуми.
                ТаНо, между другото имам идея да не слагаш повече клипчета с такива изпълнения в нета. така поне няма да ги правиш известни.

Хубаво е ако някой копира тия мнения и във фиатския форум.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• колеги,наистина имаше малко повече от необходимото изпалнения ама все пак пичовете го правят за шоуто,не е ли така?
                  Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                  Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                  ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                    Аз съм с двете ръце да спрат такива лапешки простотии! Не сме се събрали на кастинг за гъзарчета въртящи гуми.
                    ТаНо, между другото имам идея да не слагаш повече клипчета с такива изпълнения в нета. така поне няма да ги правиш известни.

Хубаво е ако някой копира тия мнения и във фиатския форум.
                    Митак аз говорих с някой от тях дет повече се имам, обещаха повече такива изпълнения на срещата няма да има
                    landikar

Comment

• Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение
                      колеги,наистина имаше малко повече от необходимото изпалнения ама все пак пичовете го правят за шоуто,не е ли така?
                      "ШОУТО" за нула време може да се превърне в трагедия. Мястото е тясно, има много коли, хора които постоянно вървят между колите, липсват заграждения само за състезателите, ДВИЖАТ СЕ И ДЕЦА, и най-вече екип на медицинска помощ. Време е да се припомни че група "В" от ралишампионата която е родоначалник на WRC състезанията е забранена и спряна заради множеството инцидети с публиката и пилотите понеже там са гледали повече ШОУ и по-малко безопасност на участници и зрители. Формално погледнато това което стана не е нарушение на закона, но е нарушение на неписаните правила за шофиране в градска среда. Аз не искам да се превръщам в цербер но и не искам да чета по вестниците че .......вчера безразсъдни фенове на италианските коли са предизвикали катастрофа или недай си боже ранили или убили човек.....!!!! Пистата на Калояновое направена за тази цел!!
                      AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

• Той martzaro с неговата Алфа, че е турбо не си е позволявал да завърти нито веднъж гуми а вия с ващи котори дет кат дигните 80 и буталата ви утиват в картера са праите на рейсъри ПОВЕЧЕ НА СРЕЩАТА ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ НЯМА ДА ИМА!!! кат ви са въртат гуми надъхайте се събираме се и утиваме на калояново.
                        landikar

Comment

• Тано брат ае без обиди за колите моля . "martzaro" напално сам сагласен с тебе относно изпалненията вапреки че и аз драпнах една ръчна,но моля не толкова грубо и ние сме хора... и междо другото тея изпалнения са нарушения на закона лично аз имам АКТ заради изпалнение с ръчна.В АКТ-а ми написа "безрасъдно шофиране с предпоставки за ПТП"'

Comment

• Според мен въобще не съм бил груб с когото и да е било. Колегата BUH не съм искал да обидя някой.
                            AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

• тази неделя идваи със кочана със актовете и така ще се опраи работата на българина вилата трябва да му е на врата за да върви във крачка иначе няма оправия всеки ще си я кара както си иска
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• "BillyBoy" недеи с лошото

Comment

Working...
                                X