Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКолеги, края на тази седмица съм в Бургас, след 2 седмици съм в Русе и после идвам в Пловдив за една седмица, та мисълта ми беше мое ли да се включа в некоя Ваша среща? Обещавам да не Ви изпивам пиенето и на Вас!!!0883 482 108 звънкай ако трябва нещо да напътстваме или помагаме
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
за събота какво се разбираме хора пишетеLast edited by ONCHO_S_ALFATA; d.m.y г., 10:02.Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8v Bivsha
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 8v Bivsha
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer Bivsha
Alfa Romeo Giulietta 2.0 8v - Bivsha
Comment
-
Първоначално публикувано от ONCHO_S_ALFATA Покажи съобщениеза събота какво се разбираме хора пешетеFiat Punto 1.2 75
ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов
Comment
-
Първоначално публикувано от BUH Покажи съобщение.....Даите идея пак да мраднем на някаде!!!Fiat Punto 1.2 75
Comment
-
Като гледам как яко си изкарвате скоро и аз ще ви посетя с моята нова количка,която в момента пътува насам.Ама ще ме е срам малко да дойда понеже гледам няма други мацкиLast edited by sport_girl; d.m.y г., 15:59.Добрите момичета отиват в Рая,а Алфистките където си поискаме!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от sport_girl Покажи съобщениеКато гледам как яко си изкарвате скоро и аз ще ви посетя с моята нова количка,която в момента пътува насам.Ама ще ме е срам малко да дойда понеже гледам няма други мацкаFiat Punto 1.2 75
Comment
-
Първоначално публикувано от kritika Покажи съобщениенова броика се мерна из форома,,,спортна пичка се нарича да доиде в неделя може и без кола ще и сложим спортно окачване,педали,филтри да разбере че сме дашни дано варне със съштото нали разбира теАлфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениенякоя от пловдивските 155-ци днеска да е била на гумаджията точно срещу SPS-a milenamr ти да си била?
Аз ще да съм бил... грешка ли беше
2-3 обиколих преди това и имаше опашки та не ми се чакашеAlfa Romeo 155 2.0 16v Super `95
Fiat Bravo 1.4 t-jet Sport `08
Fiat Marea 1.6 16v `99
Fiat Tipo 1.4 i.e `92
Comment
-
Първоначално публикувано от Myzrael Покажи съобщениеАз ще да съм бил... грешка ли беше
2-3 обиколих преди това и имаше опашки та не ми се чакашеАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment