If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги,постоянно чета форума и следя новостите,но през по-голямата част от времето съм извън страната.Сега съм в Пловдив и смятам утре да доида на срещата,да се запозная и с други фенове на алфа.Може ли???
колеги,постоянно чета форума и следя новостите,но през по-голямата част от времето съм извън страната.Сега съм в Пловдив и смятам утре да доида на срещата,да се запозная и с други фенове на алфа.Може ли???
Може разбира се
Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
sigpic
Колеги, кажете читав майстор бояджия във Филибето. Става въпрос за монтаж на прагове, спойлер, броня и корекции по съществуващи детайли. Всичко това е съпроводено и с боядисването им.
Поздрави на всички и весел празник.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Имам познат, но незнам дали ще ти хареса цената? Но все пак качеството там е на ниво. Аз лично предпочитам там да си правя колата пред това някой гаражен майстор да е оразели за 100лв по-малко примерно.
Comment