Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Засега клоня по-скоро към "не" ... искам да ми е приятно да седна, нещо не ме кефи да съм в заведение в което не ми е приятно (това са предположения де - ако някой ме обори с факти, че е тихо, уютно местенце - ще се съглася) ... но ще видим, ако си променя мнението към 6, ще дойда. Но пък едва ли ще позная някой, дори и да дойда
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

• Първоначално публикувано от wasp
      Засега клоня по-скоро към "не" ... искам да ми е приятно да седна, нещо не ме кефи да съм в заведение в което не ми е приятно (това са предположения де - ако някой ме обори с факти, че е тихо, уютно местенце - ще се съглася) ... но ще видим, ако си променя мнението към 6, ще дойда. Но пък едва ли ще позная някой, дори и да дойда
      е не знам .. зависи какво за теб е тихо и уютно, ако все пак си промениш мнението, понеже няма да ни познаеш, звънни - 0898856847
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Аз тръгвам. Ще докарам още един съфорумец
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• е какво сега маи нямаше среща или от много разногласия нещо не се получи ако се е състяло нещо тези които са присъствали да покажат някоя снимка ако са снимали и още нещо мястото за срещи мисля че е уточнено и не мисля че трябва да има разногласия там да идем незнам си каде другаде и като се съберем пред големия стадион там на място да се решава каде да варвим и друго предлагам часа за срещите да се измести на 14:00 часа тъи като вече се стамнявя във 17:30
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Кво стана, събрахте ли се мн ме е яд че неможах да дойда ама в последния момент ми се промениха плановете
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy`
              е какво сега маи нямаше среща или от много разногласия нещо не се получи ако се е състяло нещо тези които са присъствали да покажат някоя снимка ако са снимали и още нещо мястото за срещи мисля че е уточнено и не мисля че трябва да има разногласия там да идем незнам си каде другаде и като се съберем пред големия стадион там на място да се решава каде да варвим и друго предлагам часа за срещите да се измести на 14:00 часа тъи като вече се стамнявя във 17:30
              За мястото на среща си абсолютно прав! Трябва да си остане същото(часът също). Около Ескалибур е много тясно и според мен не става ..ама хич. Така че за следващата среща предлагам да е на уреченото място (до стадион пловдив) и ако наистина може малко по-рано(16.00 например или по-рано).

Иначе тази вечер среща имаше. Събрахме се около 6-7 човека с 5 коли. Добре се получи, но няма снимки. Отказах се да нося фотоапарат, защото по тъмно снимките не стават както аз искам.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И аз съм по-навит да се виждаме на обяд навънка с колите или късно вечерта без тях

Айде още тая неделя ако искате 14-15 часа пред стадиона
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Колеги, как е в момента организацията на срещите в Пловдив? В смисъл заглавието на темата отговаря ли си?
                  97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Всичко си отговаря, ама часа на срещите варира. Зимата и лятото по различно време ги правим. Не сме решили още този сезон от колко часа ще са!?!?
                    Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                    Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• аз предложих 14:00 ама така като гледам маи никои не е заинтересован
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Ами айде тая неделя 14:00 пред стадиона. Моля всички, които ще дойдат да заявят участие !!!
                        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Аз тази неделя ще съм в Бургас вероятно, ще си вземам колата . Но следващата ако има среща някъде на приятно място, съм там.
                          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

• Аз съм навит за 14.00. Още не мога да кажа със сигурност за следващата неделя

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И аз ще дойда
                              landikar
                              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Айде и мен ме пишете!
                                Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
                                Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
                                Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Working...
                                X