Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амии бяхме снощи с половинката, да, но доста късно дойдохме - към 8. Явно наистина не сме се намерили С фейслифтирана 156-ца сив металик бяхме.

В неделя може вече да наминем и тогава да се видим
    парктроник, тунинг, уеб-дизайн,
    авточасти

Comment

• Бяхте на 2 метра от нас. Както и да е. Ясно е, че не всеки е замесен от тесто, такова, че да тръгне по масите и да пита - вие ли сте алфистите и т.н., а ветераните няма да се поместят и те. Мързел и това си е! Неделя ще се запознаем.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo
        Бяхте на 2 метра от нас. Както и да е. Ясно е, че не всеки е замесен от тесто, такова, че да тръгне по масите и да пита - вие ли сте алфистите и т.н., а ветераните няма да се поместят и те. Мързел и това си е! Неделя ще се запознаем.

То не че и ния сме много трудни за откриване де.. най-шумната компания с ключове на алфа по масата Както и да е чакаме те неделя пич
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo
          Първоначално публикувано от DanewRomeo
          Бяхте на 2 метра от нас. Както и да е. Ясно е, че не всеки е замесен от тесто, такова, че да тръгне по масите и да пита - вие ли сте алфистите и т.н., а ветераните няма да се поместят и те. Мързел и това си е! Неделя ще се запознаем.

То не че и ния сме много трудни за откриване де.. най-шумната компания с ключове на алфа по масата Както и да е чакаме те неделя пич
          Така си е! Хубаво го каза бат' Тано! Тано, за срещата на GTV-тата мен не ме ли броите?
          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo
            Първоначално публикувано от TaNo

Така си е! Хубаво го каза бат' Тано! Тано, за срещата на GTV-тата мен не ме ли броите?
            Как да не те броим.. за миг не съм си и помислял, че ти най-големия фен на GTV ще я пропуснеш Заповядай и ти очаква се да бъде готина среща
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo
              Първоначално публикувано от TaNo

Как да не те броим.. за миг не съм си и помислял, че ти най-големия фен на GTV ще я пропуснеш Заповядай и ти очаква се да бъде готина среща
              И Вие ли последвахте примера на Купетата Отцепници такива и всичко тохом мълком. Поне ще ни удостоите ли с присъствието си на срещата в неделя. Ние с по-обикновените коли да Ви се полюбуваме малко
              Шегувам се Важното е да има събирания
              FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
              LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
              ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
              LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• Първоначално публикувано от Мъро
                Амии бяхме снощи с половинката, да, но доста късно дойдохме - към 8. Явно наистина не сме се намерили С фейслифтирана 156-ца сив металик бяхме.

В неделя може вече да наминем и тогава да се видим
                Заповядай колега. Наистина на срещите в кафета се получават разминавания и май за първи път не са толкова подходящи. Те са за "втераните" да си простеят на воля
                В неделя няма как да ни объркаш
                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• В неделя... в колко часа? Тук на първата страница мернах 13:00, което в тия жеги си е... УЕУЕ!
                  авточасти

Comment

• 18.00 - това е новият час за срещите в неделя. Добре дошъл!
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Колеги, съжалявам че само "хвърлих баластра" и не се явих, но тъмко се прибирам от път - днес цял ден с другата кола бях в софийски окръг по работа и просто технически не беше възможно да се върна по-рано "у дома"
                      Следващият път съм бетон на срещата, обещавам
                      авточасти

Comment

• Снимки от вчера няма ли? Айде фотографааа
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И аЗ За това се оглеждам ама :roll Фотографите се ослушват нещо...
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

• Вчера беше много готино, така че давайте снимки
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Има проблем със форума и затова качих снимките тук
                              http://www.flickr.com/photos/27959225@N07/
                              а видиотата тук
                              http://www.youtube.com/user/LJubTube
                              много приятна среща беше.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
                              Una bellissima vettura...
                              la forza magnetica della ragazza da sogno.

Comment

• От днешната среща няма снимки смисал да не чакате
                                landikar

Comment

Working...
                                X