Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
    Хора, които кара нефелни твинс минс бинс шпайкове да не обаждат залудо... Моето ЮМЗ е пушка, върви блажно, вози медено и пали изтребително. Е, ти, Таше, го прокълна - то се поболя милото . Но сега пак се е озъбило и цепи ли цепи мрака. Алфа Ромео - красива любов завинаги!
    Ти пък как можа да го кажеш.....Аз не проклинам просто си говорех реалистично.... А ти верно ела вече ,че ми стана мъчно за тебе ...Такъв веселяк пък на последните сбирки все аут...
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
      Ти пък как можа да го кажеш.....Аз не проклинам просто си говорех реалистично.... А ти верно ела вече ,че ми стана мъчно за тебе ...Такъв веселяк пък на последните сбирки все аут...
      Таше, брат, в сряда ще се скив. Неделите, поне известно време, няма да мога да идвам, защото съм целодневно на бач. Кофти, ама това е! Всичко най!

Правете вар, не война
      Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 14:36.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• айде мир
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• айде със здраве ...
          а на останалите колеги от Филибето
          пожелавам скорошни срещи с нас и повече
          гориво в резервоарите ...
          Last edited by INTEGRALE; d.m.y г., 14:47.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Значи е крайно време да се направи една качествена пазаджишко-пловдивска среща като тази
            http://alfamarti.jalbum.net/sre6ta%201.11.2008/ , терена е без значение)
            А като стане около левче бензина , съвсем няма да ни бърка

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

• Айде стига вече! Престанете да пишете глупости, все пак темата е за - "Срещи - Пловдив Тук се коментират традиционните срещи в Пловдив и региона"
              ИНТЕГРАЛЕ ти вземи до поразчистиш малко
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Айде стига бе хора!
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Нямах възможност да следя форума няколко дни и гледам.....
                  Пъърво се опитах да пооправя малко конфликтните постове, но просто не става. Ако оставя някои ще има сърдити, затова изтрих ВСИЧКИ постове, свързани със спора.
                  Колеги, може ли такова нещо!!!
                  1. Чели сте всички постовете на Критика и всички си го знаят какъв е. Човека обича да се шегува и то не само във форума. Може да е от скоро, но е истински фен и прави много за другите /не само виртуално/. НЕ МУ СЕ ВПРЯГАЙТЕ!!!
                  Алфа Юзър и твоето отношение към "всички са еди какви си" не беше коректно.
                  Другите участници в спора предполагам и те са разбрали къде им е била грешката за да се стигне до такъв конфликт.
                  2. С повечето от вас се познаваме лично. Защо трябва да се подхващат тъпи спорове с адвокатстване и от едната и от другата страна???
                  3. Надявам се, че главните действащи лица са си взели поука, преосмислили са отношението си към другите и няма да има нужда повече да трия безмислени постове!
                  4. Защо не вземете Пазарджик да ни дойдете на гости, че да се разберем на една хубава маса
                  FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                  LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                  LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                  LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

• ura svar6i se.daite da govori za masa.qdene i piene mi se varti v glavata, da se razberem v srqda ,vseki da dade predlojenie.....obi4amvi i izvenqvaite ako sam zasegnal nqkoi

Comment

• Понеже множко работа ми се събира напоследък и нямам много възможност да следя целият форум и по специално спамерските теми по 100 страници -Срещи в Пазарджик и Пловдив:

Колега Интеграле, аз повечето от хората не ги познавам , но това не значи че след като се познавате може да се нарушава добрият тон на форума. Така че малко си трил днес

Специално за kritika - вече имаш предупреждение за писане на маймуница. И едно за непристоен език.
                      Всяко следващо такова ще бъде трито и ще продължа да налагам предупреждения. Съгласно мод правилата след 3 предупреждения следва 1 седмица бан. Последният ти пост ще го оставя ( подарък от мен)

Прочетете правилата и ги спазвайте за да няма после ама защо така или иначе. Темата ви ще я следя постоянно , просто не съм подозирал че в един раздел за сбирки и веселби може да се натрупа подобно напрежение.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Понеже множко работа ми се събира напоследък и нямам много възможност да следя целият форум и по специално спамерските теми по 100 страници -Срещи в Пазарджик и Пловдив:

Колега Интеграле, аз повечето от хората не ги познавам , но това не значи че след като се познавате може да се нарушава добрият тон на форума. Така че малко си трил днес

Специално за kritika - вече имаш предупреждение за писане на маймуница. И едно за непристоен език.
                        Всяко следващо такова ще бъде трито и ще продължа да налагам предупреждения. Съгласно мод правилата след 3 предупреждения следва 1 седмица бан. Последният ти пост ще го оставя ( подарък от мен)

Прочетете правилата и ги спазвайте за да няма после ама защо така или иначе. Темата ви ще я следя постоянно , просто не съм подозирал че в един раздел за сбирки и веселби може да се натрупа подобно напрежение.
                        интегралето го написа много ясно ама явно не си разбрал критика просто се пошегува а та тои си е такав по характер шегаджия и маитапчия така че няма смисъл изрично да се впрягаш а това че някои не разбират от маитап и се засягат и от наи малкото си е техен проблем не виждам за какво трябва критика да бъде критикуван Емо продължаваи да си бъдеш все същия шегаджия и маитапчия аз съм със теб
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Понеже множко работа ми се събира напоследък и нямам много възможност да следя целият форум и по специално спамерските теми по 100 страници -Срещи в Пазарджик и Пловдив:

Сега... ...чудя се от къде да започна и аз!

Първо за тези словесни "откоси над окопите" не мисля, че някой има персонална вина. Това започна леко, леко както започва лавина в планината. Как свършва на всички е ясно! Така, че не мисля за правилно Емил (kritika) да отнася цялата вина. Още повече си признаваш, че не си имал достатъчно време напоследък да обърнеш внимание на форума! Това, което искам да кажа е следното: Не си запознат достатъчно добре с нещата в момента за да раздаваш правосъдие по този начин. Призовавам те да размислиш отново, здравия разум да надделее и да махнеш това предупреждение за "непристойния език", защото в противен случай още поне трима трябва да получат същото, а не виждам да се е случило!!!

Познавам Критика най-отдавна и заявявам, че не е такъв човек, за какъвто е небеждаван! Освен това е помогнал почти на всеки един от съфорумците в Пловдив без да иска нищо от никой в замяна.
                          Нали помните онази "500 Limited" ( варненска или бургаска - не помня ) дето беше тръгнала за феста??? Искам собственика на тази 145-ца сега да пише тук и да сподели кой му даде твърдата връзка ( без никой да го моли или пита - направо бръкна в багажника и му я връчи ). Между другото мисля, че вече е време ( мина вече 1 месец ) да му я върне през "Спиди" както беше обещал
                          Види ли човек закъсал на пътя спира и предлага своята помощ (колко от нас го правят??? ) ! Е? Питам аз: Не е ли това една от основните причини да съществува изобщо този клуб и форум???

Иначе относно кирилицата няма какво да кажа!

Още веднъж призовавам pr_00f да преразгледа решението си!!!
                          Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                          Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщение
                            Сега... ...чудя се от къде да започна и аз!

Първо за тези словесни "откоси над окопите" не мисля, че някой има персонална вина. Това започна леко, леко както започва лавина в планината. Как свършва на всички е ясно! Така, че не мисля за правилно Емил (kritika) да отнася цялата вина. Още повече си признаваш, че не си имал достатъчно време напоследък да обърнеш внимание на форума! Това, което искам да кажа е следното: Не си запознат достатъчно добре с нещата в момента за да раздаваш правосъдие по този начин. Призовавам те да размислиш отново, здравия разум да надделее и да махнеш това предупреждение за "непристойния език", защото в противен случай още поне трима трябва да получат същото, а не виждам да се е случило!!!

Познавам Критика най-отдавна и заявявам, че не е такъв човек, за какъвто е небеждаван! Освен това е помогнал почти на всеки един от съфорумците в Пловдив без да иска нищо от никой в замяна.
                            Нали помните онази "500 Limited" ( варненска или бургаска - не помня ) дето беше тръгнала за феста??? Искам собственика на тази 145-ца сега да пише тук и да сподели кой му даде твърдата връзка ( без никой да го моли или пита - направо бръкна в багажника и му я връчи ). Между другото мисля, че вече е време ( мина вече 1 месец ) да му я върне през "Спиди" както беше обещал
                            Види ли човек закъсал на пътя спира и предлага своята помощ (колко от нас го правят??? ) ! Е? Питам аз: Не е ли това една от основните причини да съществува изобщо този клуб и форум???

Иначе относно кирилицата няма какво да кажа!

Още веднъж призовавам pr_00f да преразгледа решението си!!!
                            +1
                            Алфа...всичко друго е компромис!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• 1-во за Професора ... ля ля ля ля ля ...
                              за темата в Пазарджик не е нужно се напрягаш ..
                              нещата ги държа под контрол ..
                              балансираме, но на момците им е трудно щото сека вечер
                              преди да пишат се прават спрели от пиене .. както и да е ... второ .. да ти е живо и здраво братчето на Пакумбата .. кога ше ме почерпиш ?!

за Интеграле .. ми миналата седмица бехме ние в Пловдив .. тая събота съответно ви ОЧАКВАМЕ ..

и трето .. уважавайте Алекс като колега, пича винаги е правил много за тоя "клуб" и форума, най-малкото е и един от най-старите тука ..

и последно .. ноу хард фийлингс, от един отбор сме
                              Поздрави на всички
                              Last edited by DiStefano; d.m.y г., 18:46.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• аидеее Пловдив на гости на Пазарджик пак
                                Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                                Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                                ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Working...
                                X