If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драги ми Пичларки и Пичлари,според мен е време за закриване на сезона и бай Гено-Сандукана и да напраим едно добро разпиване край канала,ма тоя път и с водка,че само бирата няя да свърши раота в тоя бахър ам кво мислите?
Само не разбрах пиене-то каде ще бъде ( в някоя готина кръчмичка ли или...другаде?),че навънка вече не е за мъже.Аз съм зарибен да дойда,че и без това вече смених местожителството от софия в пловдив.
Кажете кога ще се осъществява сбирката че да си правя разчет на времето.
Поздрави колеги!
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Само не разбрах пиене-то каде ще бъде ( в някоя готина кръчмичка ли или...другаде?),че навънка вече не е за мъже.Аз съм зарибен да дойда,че и без това вече смених местожителството от софия в пловдив.
Кажете кога ще се осъществява сбирката че да си правя разчет на времето.
Поздрави колеги!
Колега, не се притеснявай, ела на някоя среща, има и нормални в Пловдив
При Гено ще умрем от студ. Пък и човека си има други занимания вече
"Стария хан" младежи и девойки. Само да измислим кога и ще си се съберем както си можем
И нека тези новите колеги които смятат да се присъединят към сектата да се приготвят за голям смях и веселба
ДругариУ Даскал аз съм 6 само дето времето тука е голяма та*ак
Еййййййй Бухчо изостави ли нЪ вече куриеее...ех дейба ай ша ни липсваш...
Викаш времето е ташакларадЪ ами така ша е на острова само мъгли и дъждове се сипят пълен уйЕц е знам
Comment