Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща-първа пролет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща-първа пролет

Колеги, спонтанно сред групата на 155(не само от Пловдив) се роди идея да направим една сбирка-първопролетно посрещане.
    Ето линк към темата Среща-първа пролет
    Какво ще кажете за идеята и има ли почва у нас ?
    Очакваме ви да се включите с мнения, предложения и присъствие
    За сега аз предложих с.Баня-Панагюрско, понеже вчера говорих със собственика и ми се стори прилично и подходящо.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Колеги, спонтанно сред групата на 155(не само от Пловдив) се роди идея да направим една сбирка-първопролетно посрещане.
    Ето линк към темата Среща-първа пролет
    Какво ще кажете за идеята и има ли почва у нас ?
    Очакваме ви да се включите с мнения, предложения и присъствие
    За сега аз предложих с.Баня-Панагюрско, понеже вчера говорих със собственика и ми се стори прилично и подходящо.
    стига да сам в България ...........
    то се знае с ВАС съм
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

и на мен ми е много сложно.... много мероприятия, и работа много..
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Хайде колеги, дайте да го опростим някак си , ако може деИначе работа има в изобилие, тя въобще няма да изяга.
        Точно по работна причина и съжалявам, че няма да мога да дойда на срещите в неделя, за да се опитам да ви мотивирам лично, понеже до края на месеца, всяка неделя(с изключение на въпросната на 21-ви март), съм ангажирана служебно и не съм в Пловдив.
        Надявам се да намерите начин и да дойдете, сигурна съм че ще си прекараме страхотно.
        Очакваме ви

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Working...
        X