Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща 14:00 23ти Окт. ПЛОВДИВ-Сватба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano
    п.с. па и булка мое да ти докараме ...
    Квотата за булки ми е изчерпана Имам си една и ми е предостатъчна на малко километри малко прбоядисана ама цвета е добър стара мед азходите и са мако големи и скъпи са частите, ама ще карам с нея докато не ме остави некъде на пътя чаткаш ли

Comment

Лелеее, както е тръгнало няма да останат ергени колеги.
      Обаче това е добре, ще се множим, ще правим малки фенчета.
      ALFAcholik както казах всички сте добре дошли
      ALFA 33 1.7IE

Comment

Сватба

Я ме бройте и мен. За Пловдив де не за кандидат сватбар. Мисля още малко да ергенувам.

Comment

I az idvam..

Comment

Там сме
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Moiata Bulka ne znam na kolko kilometri e i kolko sobstvenici e imala dosega ... az znam za 3-ma ama ... to pri zenite nikoga ne moze chovek da e sigura ... ta ... za cveta si i e dobar, oshte ne e za polirane .. makar che ot vreme na vreme mi se shte da ia .. taka malko s lilav otenak da ia ponaprava pone za sedmica - dve, ama barzo mi minava meraka ... shtoto kato si lepne diferenciala (golem kato na TATRA) na poluoskite mi ... i mi se otvarat earbecite
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

I az sym tam Shte byde iako!

p.s. Sory za latinicata
                Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

DiStefano, представи си, че нашите були четат какви ги пишем може на мен да ми дойде синкав отенък под фаровете

Comment

А пък мойта чете всичко, братче.
                    ALFA 33 1.7IE

Comment

Забрани и да ти бара компа. Аз съм забранил и вече ми е оки. Преди разни въпросчета - таа ква ти е та си пишете всеки ден - онаа ква ти е
                      грозна картинка няма лично пространство само в колата на предната лява седалка ми остана

Comment

Момчета, цялата цака е мацката да не ви знае ника... Моята булка също влиза във форума, за да разглежда, но нищо не вижда... А вие си сложете още по-големи снимки на колите, с по две, три пичета вътре...
                        DiStefano, кога ще я видим червената кучка ще ни я пуснеш ли да я пробваме...)

Comment

147 могам да ти гарантирам, че женати ти знае ника...

На всякъде има тайна агентура
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

в 11:30 ще е добре да тръгнеме.....от ЛукОила след караулката
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

и аз най вероятно ще съм там
                              незнам само дали ще мога да остана за неделя защото имам клиент за тогава, но в събота съм сигурен

ако младоженците нямат нищо против ще попитам в БТВ и ако нямат много новини за събота може да ни отделят място и на нас
                              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

A v Sofia v kolko i kade shte se sabirate??? Za da tragnete natam de

Comment

Working...
                                X