Колеги, я къжете къде във Филибето могат качествено да ми диагностицират 145'тицата? Нещо май смесообразуването не е като хората...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Диагностика?
Collapse
X
-
Сервиз Формула.
За друг аз не знам , може и да има .
Дано там ти помогнат.
-
Незнам специално за алфите, но съм чувал само хубави неща за диагностика в Castrol-а в кичука. Аз съм го ползвал 2 пъти, 1 път за делтата и 1 път за капата и съм доволен.Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
В Формулата съм ходил веднъж, но не останах доволен. Тогава имах вода при свещите и кабелите бяха леш, но според тях колата беше в безуперчно състояние...Peak1, къде точно се намира този сервиз на Castrol? Ако може линк @ BGMaps ще е супер
Владо, аз и да я закача с кабеляците, най-много да видя някоя натрупана грешка, брат... Самите стойности от датчиците няма как да ги верифицирам дали са в нормата. Което не пречи да видя ли не се е натрупала някоя грешка де
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеPeak1, къде точно се намира този сервиз на Castrol? Ако може линк @ BGMaps ще е суперAlfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
Първоначално публикувано от RENEGATA Покажи съобщениеЗа диагностика можеш да отидеш в Ратола на Цариградско шосе,локалното.Аз съм доволен от тяхPeugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
ех:Opel Askona 1.6i 88'
Comment
-
Ратола на Цариградско шосе!А от Формулата останах разочарован последния път!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Позитивни мнения виждам за Ratola. И аз си мислех за тях, ще взема да отскоча да видя дали ще локализират проблема. Благодаря на всички, които се отзоваха!
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеКакъв е проблема?Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеНещо май смесообразуването не е като хората...
... пък може и свещи!
А може и нищо да и няма!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщениеМоже сонда, може дебитомер...
... пък може и свещи!
А може и нищо да и няма!
- дебитомер
- ламбдасонда
- датчих температура въздух
- стъпков мотор
- свещи (малки и големи)
- кабели
- 1 сцепена лула (има още една за меняване, ама като изскочи отнякъде и нея ще я огрее)
@BillyBoy`: Проблемът е, че в студените януарски и февруарски утрини, първите няколко минути (но не веднага след запалване) колата при потегляне, особено съпроводено със завой, забива муцуна и оборотите падат под 1000 и не ще да отлепи. Колкото повече натискам педала на газта, толкова по-зле става работата. Ако поотпусна педала на газта, изчакам половин секунда и потегля с повечко газ, колата тръгва нормално. Като позагрее се оправя. Имам чувството, че и мощността не е както преди. Та затова мисля да ходя някъде на качествена диагностика, ако могат да разберат те откъде идват проблемите. Някой ако все пак има идея, може да сподели?
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеВсичко е сменявано, Жоро. Като почнеш:
- дебитомер
- ламбдасонда
- датчих температура въздух
- стъпков мотор
- свещи (малки и големи)
- кабели
- 1 сцепена лула (има още една за меняване, ама като изскочи отнякъде и нея ще я огрее)
@BillyBoy`: Проблемът е, че в студените януарски и февруарски утрини, първите няколко минути (но не веднага след запалване) колата при потегляне, особено съпроводено със завой, забива муцуна и оборотите падат под 1000 и не ще да отлепи. Колкото повече натискам педала на газта, толкова по-зле става работата. Ако поотпусна педала на газта, изчакам половин секунда и потегля с повечко газ, колата тръгва нормално. Като позагрее се оправя. Имам чувството, че и мощността не е както преди. Та затова мисля да ходя някъде на качествена диагностика, ако могат да разберат те откъде идват проблемите. Някой ако все пак има идея, може да сподели?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
Comment